Stockholm

Rich var svartsjuk på tjejens vibrator – och kunde inte alls hantera det

Rich Moore, 33, kunde inte handskas med flickvännens förkärlek till sin vibrator.
1 av 3
Rich Moore, 33, kunde inte handskas med flickvännens förkärlek till sin vibrator. Foto: Facebook / Instagram
Just den här vibratorn heter Vibease och kopplas ihop med en app som spelar upp erotiska noveller.
2 av 3
Just den här vibratorn heter Vibease och kopplas ihop med en app som spelar upp erotiska noveller. Foto: Vibease
Och den här lyxiga vibratorn från Lelo Inez är Gwyneth Paltrows favorit. Tur att det inte var den han slog sönder, den kostar nämligen hela 120 000 kronor.
3 av 3
Och den här lyxiga vibratorn från Lelo Inez är Gwyneth Paltrows favorit. Tur att det inte var den han slog sönder, den kostar nämligen hela 120 000 kronor. Foto: Lelo Inez

Finns det något osexigare än svartsjuka partners? Ja, om svartsjukan dessutom beror på att du har det för skönt. Med en plastleksak.


Läs mer

De flesta av oss skulle väl förhoppningsvis unna vår partner en stunds klittrande på egen hand, bokstavligen.

Men tydligen kan härligheten gå lite för långt. I alla fall om en är en svartsjukt lagd person med vissa aggressionsproblem.

Så var det förmodligen för Rich Moore, 33, från London i Storbritannien. Han lyckades nämligen sabba ett sju år långt förhållande med sin flickvän. Allt tack vare hennes förkärlek till favoritleksaken vibratorn.

Byggarbetaren tog ut sin ilska och svartsjuka på vibratorn och slog sönder den. Och flickvännens svindyra solglasögon.

– Hon älskade dildon mer än mig. Därför hade jag sönder den. Det var jag som köpte den, den kostade mig drygt 300 kronor, säger Rich Moore till The Sun.

Kanske borde flickvännen satsa på den här vibratorn från Lelo Inez för 120 000 kronor istället för en onödigt svartsjuk snubbe. Den råkar dessutom vara Gwyneth Paltrows absoluta favorit.

Den dåvarande flickvännen polisanmälde händelsen som inträffade i juni i år och den dildosvartsjuka pojkvännen åtalades för skadegörelse, vilket faktiskt kan leda till tre månaders fängelse. Rich Moore släpptes fri mot borgen den 19:e oktober.

Förhoppningsvis har den kriminella expojkvännen fått sig en tankeställare inför framtida umgängen med tjejer som vill ha en skön stund med lite sexhjälpmedel.

Bildkälla

Om Richs ex fortfarande är på jakt efter en värdig ersättare så kan Nyheter24 tipsa henne och alla andra njutningssökare om den nya uppfinningen Vibease, som kopplas ihop med en erotisk ljudbok.

Om du är lagd åt det mer udda hållet så kan du numera dessutom ha sex med din partners aska – efter döden.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler märkliga nyheter.

Har du haft en svartsjuk partner?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.