Här snor 5-åringen en mobil i butiken – hyllas av pappan

All vinst på försäljningen i butiken går till forskningen för att bota cancer.


Du ska inte stjäla. Det är något de flesta lär sina barn redan när de är små. Speciellt ska man inte stjäla från människor som behöver sakerna bättre. Nyheter24 har tidigare berättat om en riktigt fräck stöld i en frisersalong i Borås, se videon från den stölden här.

Polisen i södra London söker nu en man och hans son efter en sällsynt ful stöld i en välgörenhetsbutik som samlar in pengar till forskningen för att bota cancer.

På bilder från en övervakningskamera kan man se hur pappan skickar fram sin son, som polisen tror är runt 5 år, för att stjäla en mobil. Den lilla pojken stoppar mobilen inför byxorna och får sedan en uppmuntrande klapp på huvudet.

Just den här butiken är speciell, all vinst på försäljningen går till forskningen för att bota cancer.

Stölden skedde den 11 oktober och polisen söker nu efter människor som känner igen den här pappan och hans son, skriver Mirror.

Inte ens polisen går säker. Det fick polisen i Västerås erfara när de skulle visa sin polisbuss för några barn, då passade en tjuv på att sno polisernas GPS.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Uppgifter: Hundratals kilo kokain beslagtaget

MP: "Fruktansvärd framtidsbild"

Miljöpartiet oroar sig för att högerextrema ska få allt mer makt i EU-parlamentet efter valet. Det är en fruktansvärd framtidsbild de målar upp, säger partiets toppkandidat Alice Bah Kuhnke.

Dödstalet stiger efter attacken mot Tjernihiv

Minst 18 människor dödades i den ryska attacken mot staden Tjernihiv i norra Ukraina på onsdagen. Både Ryssland och Ukraina uppger att de hejdat drönarattacker under natten.

Fortsatta anfall mot Gaza – 40 platser på en dag

I skuggan av den upptrappade konflikten mellan Israel och Iran fortsätter israelisk militär sina offensiver mot Gaza. Mellan måndagen och onsdagen dödades över 100 palestinier i Gaza, enligt FN:s humanitära organ Ocha.

Mugg återkallas – kan orsaka kvävning

En muminmugg återkallas eftersom den kan orsaka kvävning, skriver Konsumentverket.

Bunge ser krokig väg mot räntesänkning

Hon står fast vid bedömningen att styrräntan kan sänkas i maj eller juni. Men vägen är inte spikrak och hon konstaterar att det har hänt en del de senaste veckorna.