Här attackeras mannen med en borrmaskin: Han har ett stort hål i pannan

Ett bråk i tunnelbanan urartar när en man plockar fram en borrmaskin.


Som ordningsvakt i tunnelbanan vad man aldrig vad som händer under ett arbetspass. Nyheter24 har tidigare visat klippet där en ordningsvakt blir misshandlad med sin egen batong.

Men det kan också hända finare saker, vi minns alla mannen som efter att avvisats från perrongen helt enkelt friade till ordningsvakten, se det klippet här.

I det här avsnittet av Tunnelbanan som sänds den 17 november klockan 20:00 på Kanal 5 får vi se hur ett bråk urartar när en person går till attack med en borrmaskin. När vakterna kommer fram är det blod överallt och en person har ett hål i pannan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ryskt militärplan i krasch utanför Krim

Telia-anställd stal mobiler för 2,1 miljoner: "Systematiskt"

En före detta anställd på Telia stal hundratals telefoner till ett värde av 2,1 miljoner kronor. I ett mejl till Nyheter24 kommenterar nu Telia den före detta anställdas agerande.

Kryptokungen – från kändisvärlden till fängelse

Han byggde ett mångmiljardimperium och umgicks med politiska kändisar som Tony Blair och Bill Clinton. Det var en framgångssaga med bara ett fel – allting byggde på en rad lögner. Nu väntar 25 år i fängelse för Sam Bankman-Fried.

Deklaration 2024: Här är personerna Skatteverket kollar extra i år

Varje år gör Skatteverket riktade kontroller inom vissa områden. Har du koll på vilka privatpersoner som kollas extra i årets deklaration?

Borlänge: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar uppges ha kolliderat vid Domnarvsrondellen i Borlängen", skriver polisen på sin hemsida.

Nytt avtal för akademiker i kommuner och regioner

Facket och arbetsgivarna har kommit överens om ett nytt avtal för drygt 76 000 akademiker som jobbar i kommuner, regioner och kommunala företag.