Här skjuter polisen en gravid tonåring med elpistol

Det här är verkligen hemskt. Varning för väldigt starka bilder.


Polis har blivit filmade när de använder elpistol på en 17-årig gravid kvinna. Enligt uppgifter berodde det på att hon vägrade att bli arresterad.

Videon, som du kan se i klippet ovan, visar hur 17-åriga Dailene Rosario skriker av smärta medan ett dussin poliser omringar henne. Den hemska incidenten skedde i kvinnans hem i New York i USA i fredags.

Tonåringen, som är gravid i 14:e veckan, blev skjuten i sidan med en elpistol av en civilklädd polis, något som fick henne att falla till marken av smärta. I klippet kan man tydligt höra hur ett vittne skriker att kvinnan är gravid, redan innan polisen skjuter henne med elpistolen.

Polisen var i lägenhetshuset på grund av ett relaterat ärende när de hörde ett bråk ifrån Rosarios lägenhet. När familjen vägrade att släppa in polisen utan en husrannsakningssorder så ringde polisen efter förstärkning.

New York-polisen säger att de är medvetna om händelsen och undersöker den internt. Samtidigt planerar Rosarios familj att stämma polisen. Det rapporterar Daily Mail.

Det här är tyvärr inte första gången det här händer. I det här klippet kan du se hur en poliskvinna skjuter fel man med elpistol.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du utsatts för polisvåld?
Tack för din röst!