Här smetar ligisten bajs på en lyxbil

- 24/02/2017, 09:45

Du går för att hämta din parkerade bil på morgonen. Du märker att någon har smetat bajs på din lyxbil. Hur hade du reagerat?

Det här är ögonblicket när en ligist fångas på av övervakningskamera när han smetar bajs på en Porsche Boxster.

Filmen, som du kan se i spelaren ovan, visar hur en person i hoodie, går upp till bilen och med hjälp av en plastpåse smetar ner den med bajs. Han tar sedan påsen med sig och springer iväg.

Den bisarra händelsen skedde i Coventry i England och videon postades på en Facebooksida som syftar till att hålla koll på staden.

I Facebookposten hade en vän till bilägaren skrivit: ”Känner du igen den här hemska personen som tänkte att det var en kul idé att smeta sitt eget bajs på min kompis bil när den stod på min parkering? Jag är tacksam för vilken information som helst”.

Videon har väckt starka reaktioner, bland annat skriver en person att samma sak hänt hennes man man två gånger. Det rapporterar Daily Mail.

Förutom människor som smetar bajs på dyra saker så finns det människor som väljer att utföra sina behov på lite väl offentliga ställen. Som den här mannen som bajsar på golvet i en mataffär.

Hade du lackat om din bil eller bara lackat ur?