Biltjuven slår till – modiga kvinnan hoppar upp på bilen

Melissa tänkte inte låta biltjuven åka iväg med hennes nya bil i första taget.


Det var när Melissa skulle tanka sin bil i Milwaukee som en mörk bil körde upp framför hennes parkerade bil. Hon såg inte den andra bilen komma.

Plötsligt hoppar någon ur den mörka bilen och kliver in vid förarsidan av hennes bil. Melissa reagerar direkt och hoppar upp på motorhuven på sin bil.

– Jag tänkte på om jag skulle springa efter min väska eller stoppa bilen. Då kom jag ihåg hur mycket jag betalat för bilen, säger Melissa till BBC.

När hon väl sitter på motorhuven verkar det som att biltjuven blir lite ställd och står kvar en kort stund. Men sen kör han framåt och tvärbromsar, men Melissa håller sig kvar.

– Han som satt i min bil skrattade åt mig, säger Melissa till BBC.

Till slut ger tjuven upp och springer tillbaka till den mörka bilen. Melissa befinner sig fortfarande på motorhuven.

Melissas bil börjar rulla ut på en hårt trafikerad väg och hon tvingas springa efter den.

– Jag kommer aldrig gå ur min bil utan att låsa och ta med mig nycklarna igen, säger Melissa till BBC.

Se hela händelseförloppet i klippet ovan.

Kolla också in när Charlie kör genom Stockholm i 200 blås – polisen har inte en chans.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kristersson varnar för eskalering i Mellanöstern

Aktiehandeln lyfter bankvinster i USA

Den amerikanska storbanken Bank of America redovisar en nettovinst på 6,7 miljarder dollar, vilket var i linje med förväntningarna.

Unga britter kan få rökförbud hela livet

Storbritannien vill införa en lag som ska förhindra att unga människor börjar röka. Lagförslaget innebär att alla som fyller 15 år i år inte kommer att få köpa tobaksprodukter – någonsin.

FN: Israeliska styrkor deltar i bosättarvåld

Israeliska styrkor stödjer och deltar aktivt i attacker mot palestinier på ockuperade Västbanken, slår FN:s råd för mänskliga rättigheter fast. Det måste upphöra omedelbart, betonar de.

Dags att söka för tågluff i EU

Född mellan den 1 juli 2005 och 30 juni 2006? Då är det dags att söka någon av de 35 000 gratisbiljetter som EU delar ut i senaste omgången av Discover EU – systemet för att få unga européer att resa och träffas.

Patient började brinna i ansiktet under operation

Under en stämbandsoperation på Karolinska universitetssjukhuset i Solna började en patient att brinna, rapporterar SVT Nyheter. Operationen, som skedde under förra året, gjordes med laser.