Här dödar polisen London-terroristerna – se dramatiska filmen

Ett nytt klipp från terrornatten i London har nått sociala medier. En övervakningsfilm visar hur polisen skjuter gärningsmännen till döds.


Vid 23.00-tiden i lördags körde en vit skåpbil in i flera personer på London Bridge i Storbritanniens huvudstad London. Bilen fortsatte sedan till Borough Market där de tre gärningsmännen gick ut ur bilen och började att attackera människor med kniv.

– Jag såg en man i rött med en ganska stor kniv. Han högg mot en man tre gånger, sa vittnet Ben till BBC.

Minst sju personer dödades och 48 skadats i attackerna. De tre misstänkte gärningsmännen sköts ihjäl på platsen av polis.

Nu har ett nytt klipp från terrornatten kommit ut på sociala medier. Det är en övervakningsfilm som visar hur polisen anländer till platsen – och skjuter gärningsmännen till döds vid Borough Market.

På filmen kan även se hur polismännen själva håller på att bli knivhuggna av gärningsmännen, skriver Guardian.

Se filmen i spelaren högst upp. Vi vill varna känsliga tittare för starka bilder.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om Cristiano Ronaldos barn: Namn, ålder och sonen Angel

Så överlåter du din hyreslägenhet till barnbarnet

Inför ålderns höst är det vanligt att man vill överlåta sitt hyreskontrakt till en anhörig, men hur gör man egentligen? Här är de viktigaste stegen att känna till.

Fått den här lappen på din bil? Nu varnar polisen

Bedragare har börjat använda sig av en ny metod för att komma över känslig information. Nu varnar polisen för tillvägagångssättet.

Bostadsrätt: Få 200 000 kronor mer för din lägenhet

Enligt Boolis analys har man räknat ut att det går att få 200 000 kronor mer när man säljer bostadsrätten i storstadsregionerna, eller 150 000 i inlandet, om man piffar till "hemmets hjärta".

Postkodlotteriet varnar: Medlemmar luras till dyr avgift

Många som tänkt avsluta sin prenumeration hos Postkodlotteriet har åkt på en oväntad utgift – från ett helt annat företag. – I mina och de flesta av mina kollegors ögon handlar de omoraliskt, säger Roger Magnergård, presschef på Postkodlotteriet, till Nyheter24.

Vanliga missen när du sparar åt ditt barn – ekonomen: "Svårt"

1 timme sedan
Som förälder vill man gärna skapa en ekonomisk buffert för sitt barn, men att spara pengar i 18 år kan vara utmanande. Nyheter24 har pratat med Stefan Westerberg, privatekonom på Länsförsäkringar, som avslöjar det vanligaste misstaget som föräldrar gör.