Söndag 28 Nov
Stockholm

Grannarna i Hässelby: "Något var fel i lägenheten"

Ett av de två barnen i Hässelby har dött av sina skador.
Ett av de två barnen i Hässelby har dött av sina skador. Foto: Fredrik Sandberg / TT

En man misstänks ha knivhuggit och kastat två barn från ett fönster i en lägenhet Hässelby. Nu vittnar grannar om stök och bråk från bostaden.
– Vi har klagat för det var något fel i lägenheten, säger en granne tills Expressen.

Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ett barn har dött och ett vårdas med livshotande skador efter att ha hittats allvarligt skadade utanför ett flerfamiljshus i Hässelby i västra Stockholm på söndagskvällen. 

Till en början uppgav polisen att barnen, som båda är under tio år, fallit från hög höjd, men enligt uppgifter till Aftonbladet ska barnen ha knivhuggits i en lägenhet och sedan kastats ut från balkongen, 15 meter upp, läs mer om händelsen här.

Barnen hittades svårt skadade på marken i Hässelby. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Pappan anhållen för mord i Hässelby

Två personer, en man och en kvinna med nära relation till barnen, har anhållits misstänkta för mord och mordförsök, skriver polisen.

Enligt uppgifter till Expressen är en av de gripna barnens pappa, en man i 45-årsåldern som även han var skadad. Mannen är tidigare ostraffad. 

Barnen kastades ut från lägenheten i Hässelby, 15 meter upp. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Grannarna: Stökigt i lägenheten

Nu vittnar flera grannar om att det varit stökigt i lägenheten, och att man misstänkt att något inte stämde.

– Det var det hela tiden. Vi har klagat om att det är så. Vi klagade till hyresvärden också. Grannarna kunde inte sova för att det var någonting i lägenheten. Jag tror att de kastade något i marken, som ett bowlingklot, säger en man till Expressen.

Han hörde bråk från lägenheten på söndagen.

– Vid klockan 17 hörde vi mannen skrika och gråt. Vi trodde att det var som vanligt, så vi struntade i det. Senare grät och sprang de igen, möbler flyttades, lät det som, säger han till Expressen.

Under onsdagen häktades Hässelbypappan: Läs mer om det här.

Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela