Söndag 28 Nov
Stockholm

Uppgifter: Misstänkte pappan i Hässelby knivskar barnen när de sov

Den mordmisstänkte pappan ska, enligt uppgifter, ha knivskurit barnen när de sov.
Den mordmisstänkte pappan ska, enligt uppgifter, ha knivskurit barnen när de sov. Foto: Christine Olsson/TT

Den man som misstänks för mord och mordförsök på två små barn i Hässelby ska, enligt uppgifter till Aftonbladet, ha knivskurit barnen när de sov – innan han kastade ut dem från femte våningen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Två barn under tio år hittades allvarligt skadade på marken utanför ett hus i Hässelby på söndagskvällen. Det ena barnet dog på sjukhus natten mot måndag och det andra barnet vårdas fortsatt för livshotande skador. 

Mord och mordförsök utreds i Hässelby

Enligt uppgifter till flera medier ska barnen ha knivhuggits i en lägenhet och sedan kastats ut från balkongen, 15 meter upp. Läs mer om händelsen här.

Två personer, en man och en kvinna med nära relation till barnen, har anhållits misstänkta för mord och mordförsök. Enligt uppgifter till Aftonbladet och Expressen är det barnens föräldrar.

Stockholmsförorten Hässelby skakas av mordet och mordförsöket på två barn. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Uppgifter: Knivskar barnen när de sov

Nya uppgifter till Aftonbladet gör nu gällande att pappan, som ska ha ha haft en dokumenterad historik av psykisk ohälsa, gick till attack och knivskar barnen medan de sov.

– Han verkar ha fått en psykos, säger en individ med insyn i fallet till tidningen.

Vidare ska mannen, enligt uppgifterna, ha sagt att han inte har något minne av vad som hänt under kvällen i sina initiala förhör med polisen. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela