Vikarie och telefon med appar.
Lärare misstänkt för att ha haft sex med elev. - Foto: Polk County Sheriff’s Office och Larsen, Håkon Mosvold/TT

Lärare misstänks ha haft sex med elev – filmades på Snapchat

En vikarierande lärare i Florida, USA, greps misstänkt för att ha haft sex med en elev i tonårsåldern. Polisen kopplades in när en Snapchat-video från ett av deras samlag började spridas på skolan.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

En lärarvikarie i Florida misstänks för att ha haft sex med en elev hon undervisat. Kvinnan åkte fast när en Snapchat-video på henne och eleven när de har samlag började spridas. 

Ayanna Davis, 20, som var vikarie i engelska greps den 10 december, efter att hon erkände att hon har haft oskyddat sex med eleven vid fyra tillfällen. Två gånger hemma hos henne, och två gånger hemma hos eleven, enligt ett pressmeddelande från Polk County Sheriff's Office, rapporterar New York Post. 

Snapchat-video visades för skollaget

Elevens exakta ålder är ännu oklar, men uppges vara 16 år eller yngre. 

Myndigheterna blev inkopplade när skolledningen 3 december nåddes av informationen att en Snapchat-video där läraren och eleven har sex cirkulerade runt bland eleverna. Detta efter att videon ska ha visats för merparten av skollaget i Amerikansk fotboll. 

– Eleven stod tydligt i beroendeställning till henne, och hon utnyttjade det för sitt eget sjuka nöje, säger polisen Grady Judd

Läraren åtalas för sexuella övergrepp

Videon har ännu inte kunnat spåras upp, men polisen jobbar hårt för att hitta den. 

– Jag vet att den finns någonstans där ute, sade polisen Grady Judd, enligt New York Post. 

Davis åtalas nu misstänkt för flera fall av sexuella övergrepp. Den 11 december bestämdes en borgenssumma på 60 000 amerikanska dollar, och en rättegång förväntas äga rum 10 januari 2022, enligt New York Post. 

Läraren var inte anställd på skolan, men jobbade där som vikarie via ett bemanningsföretag. Företaget har nu instruerats att inte låta läraren jobba på några skolor i området.