Tänk er att försöka sälja de här husen.
1 av 5
Tänk er att försöka sälja de här husen. - Foto: Unknown/TT
Bakgården kommer komplett med en klätterställning till barnen...
2 av 5
Bakgården kommer komplett med en klätterställning till barnen... - Foto: Tribe, Tom
"Fan Benny, kylen är sönder! Vad ska vi göra med den nu?" "Minns du den där mörkna pelaren på altanen...?"
3 av 5
"Fan Benny, kylen är sönder! Vad ska vi göra med den nu?" "Minns du den där mörkna pelaren på altanen...?" - Foto: Tribe, Tom
Det enda vi kan tänka på är konversationen ägaren måste haft med plattsättaren. Ägaren: "Så här på väggen tänkte jag mig alltså ett stort fett hakkors, känns det görbart eller?" Plattsättaren: "..."
4 av 5
Det enda vi kan tänka på är konversationen ägaren måste haft med plattsättaren. Ägaren: "Så här på väggen tänkte jag mig alltså ett stort fett hakkors, känns det görbart eller?" Plattsättaren: "..." - Foto: Tribe, Tom
"Bosse, hade huset un pool?" "Det har det nu..."
5 av 5
"Bosse, hade huset un pool?" "Det har det nu..." - Foto: Tribe, Tom

Hakkors på väggen och skrivare på toa – här är de sjukaste mäklarbilderna

​Mäklare är mästare på att få rum att se rymliga, ljusa och fräscha ut. Men de här mäklarna kan inte ens ha försökt anstränga sig.


Hakkors i badrummet, skrivare på toa, kylar som håller upp altaner. Alla må ha olika inredningsstil men de här husen tar nog ändå priset, skriver The Sun.

Och vad gör en som mäklare om huset en ska sälja helt enkelt inte har några saker att lyfta fram som positiva? Ja, då kör en bara på helt enkelt och hoppas att någon, någonstans får feeling ändå.

Det betvivlar vi dock hände i fallen här ovan. För de här mäklarbilderna är helt enkelt bara... märkliga.

Bläddra i bildspelet här ovan för att se de sjuka bilderna.

Nyheter24 har tidigare skrivit om mäklarnas nya, hippa knep för att sälja lägenheter.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
Var bilderna märkliga?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Blandat på Asiens börser

Klädåtervinnaren ansöker om konkurs

2 timmar sedan
Renewcell, som sysslar med klädåtervinning, har beslutat att ansöka om konkurs efter att företaget inte lyckats säkra tillräcklig finansiering för att gå i mål med den strategiska översyn som annonserades i november förra året.

Israel planerar evakuering av Gaza

3 timmar sedan
Israels premiärminister Benjamin Netanyahus stab uppgav tidigt på måndagen att militären lagt fram en plan för evakuering av civila från Gaza tillsammans med en "operationsplan".

Tiotusentals marscherade för Bolsonaro

idag 00:22
Inför en enorm folkmassa i São Paulo förnekade Brasiliens förre ledare Jair Bolsonaro att han försökte iscensätta en kupp för att stanna vid makten efter sin valförlust i oktober 2022.

Ukraina: Navalnyj dog av blodpropp

igår 20:52
Den ryske regimkritikern Aleksej Navalnyj dog av "naturliga orsaker", närmare bestämt en blodpropp. Det säger Ukrainas Kyrylo Budanov, chef för Ukrainas militära underrättelsetjänst, till ukrainsk tv.

Macron värd för europeiskt Ukrainamöte

igår 19:50
Frankrikes president Emmanuel Macron är på måndagen värd för en främst europeisk konferens om hur stödet till Ukraina kan öka. Minst 17 stats- och regeringschefer har anmält närvaro i mötet som hålls i Élyséepalatset i Paris.