Envato.com
Envato.com - Foto: MARGARET JOHNSON / MARGARET JOHNSON

Polisen i Värnamo rapporterar om misshandel

"Man gripen för grov misshandel.", skriver polisen på sin hemsida.


Polisen i Jönköpings län rapporterar detta:

19.41 Polisen fick flera samtal om att en man misshandlades utomhus av en eller ett par personer i ett sällskap. Detta var på Pilgatan i Värnamo.

Misshandeln skulle ske med tillhygge. Både det attackerande sällskapet och den misshandlade mannen hade lämnat platsen, eventuellt i bil enligt vittnesuppgifter.

Polisen skickade flera patruller till platsen.

20.10 En polispatrull hade anträffat den misshandlade mannen, vid resecentrum. Han ville inte medverka eller medge att han blivit misshandlad.

20.14 En annan polispatrull hade hittat bilen som lämnat platsen för misshandeln, på en parkeringsplats nära korsningen Växjövägen / Malmgatan. Flera personer kontrollerades på platsen.

Efter att polisen hållit förhör och undersökt mer om händelsen så greps en av männen på platsen, misstänkt för grov misshandel. Han är i 40-årsåldern.

Läs mer här.

Info om Misshandel brott

Antalet anmälningar av Misshandel har ökat i Sverige med 2% mellan 2013-2021 *. Värnamo ligger topp 90 i Sverige i år vad gäller misshandel.

Staden med mest antal misshandel brott hittills i år är Stockholm, följt av Västra Götaland och Göteborg.

Kort fakta om Värnamo

Värnamo ligger i Jönköpings län och har 19822 invånare. Jonas Thern som spelade i landslaget, bland annat under VM-94 kommer från Värnamo och har IFK Värnamo som moderklubb.

Google Maps: Värnamo

* Statistiken kommer från Brottsförebyggande Rådet

/
/
/
dni
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!