Polisen i Jönköping rapporterar om misshandel

"Män bråkade i området Öster - ingen var i behov av ambulansvård.", skriver polisen på sin hemsida.


Polisen i Jönköpings län rapporterar detta:

14:44 Polisen larmades till Lantmätargränd med anledning av ett pågående bråk. Två män skulle bråka med varandra och det skulle befinna sig mycket folk i närheten. Det var upprört och stökigt på platsen.

Flera polispatruller åkte dit.

Ingen person var i behov av ambulansvård.

Händelsen rubriceras som misshandel. Målsägande är en man i 50-årsåldern. Den misstänkte är en man i 45-årsåldern, han visade tecken på narkotikapåverkan och fick följa med för provtagning. Han misstänks även för ringa narkotikabrott eget bruk.

Läs mer här.

Info om Misshandel brott

Antalet anmälningar av Misshandel har ökat i Sverige med 2% mellan 2013-2021 *. Jönköping ligger topp 4 i Sverige i år vad gäller misshandel.

Staden med mest antal misshandelsbrott hittills i år är Gävle, följt av Norrköping och Göteborg.

Kort fakta om Jönköping

Jönköping ligger i Jönköpings län och har 100579 invånare. Tätorten omfattar även de tidigare tätorterna Huskvarna och Norrahammar..

Google Maps: Jönköping

* Statistiken kommer från Brottsförebyggande Rådet

/
/
/
dni
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Juryn till Trumps rättegång utsedd

En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

1 timme sedan
Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

1 timme sedan
Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.