Google maps, Eskilstuna
Google maps, Eskilstuna

Polisen i Eskilstuna rapporterar om brand

"Bilbrand under färd", skriver polisen på sin hemsida.


Polisen i Södermanland rapporterar detta:

17:09 Polis och räddningstjänst larmades till länsväg 230 väster om Skogstorp. En personbil hade börjat brinna under färd. Polisen bistår räddningstjänsten med trafikdirigering. Det finns ingen uppgift om att någon person ska ha skadats. Vägen var initialt helt avstängd.

17:52 Vägen öppen och ingen misstanke om brott. Patrullen har lämnat platsen.

Läs mer här.

Info om Brand brott

Eskilstuna ligger topp 7 i Sverige i år vad gäller brand.

Staden med mest antal bränder hittills i år är Stockholm, följt av Malmö och Linköping.

Kort fakta om Eskilstuna

Eskilstuna har 69948 invånare och ligger i Södermanland. Eskilstuna fick sitt namn efter biskop Eskil av Tuna stift med biskopssäte i Tuna, motsvarande nutida Eskilstuna.

/
/
/
dni
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Juryn till Trumps rättegång utsedd

En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

1 timme sedan
Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

1 timme sedan
Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.