Google maps, Eskilstuna
Google maps, Eskilstuna

Barn under 5 år har fallit från lägenhet – förd till sjukhus

"Barn har på något sätt fallit från en lägenhet - Fröslunda.", skriver polisen på sin hemsida.


Polisen i Södermanland rapporterar detta:

18:11 Polisen larmades till en adress i Fröslunda. Larmet inkom via Sjukvårdens Larmcentral (SVLC). Ett barn, som är under fem år, ska på något sätt fallit från en lägenhet. Höjden är inte preciserad för polisens presstjänst.
Polis åkte till platsen. Barnet fördes till sjukhus med ambulans. Enligt tidiga uppgifter var barnet vaket men i övrigt har polisens presstjänst inga detaljer om skadeläget.
Polisen ska utreda orsaken till händelsen. Ingen är delgiven brottsmisstanke, rubriceringen är vållande till kroppsskada. Poliserna på plats arbetar med att försöka bilda sig en klarare uppfattning om vad som inträffat. En del i detta är att prata med personer som befunnit sig i närområdet. Poliserna kommer också att fotodokumentera platsen. 
Tipsa polisen
Vet du något om händelsen? Du kan prata med poliserna som finns på plats. Du kan även ringa polisen på 114 14 eller tipsa via tipsformuläret.

Läs mer här.

Info om Sjukdom/olycksfall brott

Eskilstuna ligger topp 3 i Sverige i år vad gäller sjukdom/olycksfall.

Staden med mest antal sjukdom/olycksfall hittills i år är Stockholm, följt av Stockholms län och Eskilstuna.

Kort fakta om Eskilstuna

Eskilstuna är en ort i Södermanland, med 69948 invånare. Eskilstuna fick sitt namn efter biskop Eskil av Tuna stift med biskopssäte i Tuna, motsvarande nutida Eskilstuna.

/
/
/
dni
Senaste nytt

Kommer inte åt E6: "Väldigt instabilt"

Nya tvångsmedel paradigmskifte för övervakning

Polis får nu möjlighet att rikta hemliga tvångsmedel mot personer som inte är misstänkta för brott. Det här är ett paradigmskifte när det gäller de brottsutredande myndigheternas möjlighet att övervaka människor, säger Fredrik Bergman Evans, chef för Centrum för rättvisa.

Polis får nytt vapen mot gängen: "Vi är redo"

Just när gängvåldet slår som hårdast får svensk polis ett nytt efterlängtat verktyg: möjligheten att avlyssna personer utan brottsmisstanke. Förhoppningen är att kunna stoppa våld och mord innan det blir verklighet. Vi är redo från dag ett, säger Charlotta Höglund på Nationella operativa avdelningen (Noa).

Tusentals bilarbetare ansluter till strejken

Ytterligare 7 000 bilarbetare har anslutit till den pågående strejken bland anställda inom de tre största biltillverkarna i USA – Ford, General Motors och Stellantis.

Tecken på tillväxt tillbaka i Kinas industri

Aktivitetsnivån inom Kinas tillverkningsindustri ökar för första gången sedan i mars, om än försiktigt. Det visar ett färskt inköpschefsindex från världens näst största ekonomi.

Fängelse för miljonsvindel mot försäkringsbolag

1 timme sedan
En anställd på ett försäkringsbolag döms till två års fängelse för att ha beviljat utbetalningar för påhittade stölder, rapporterar Södermanlands Nyheter.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.