Envato.com. Bilden är en genrebild.
Envato.com. Bilden är en genrebild. - Foto: MARGARET JOHNSON / MARGARET JOHNSON

Polisen rapporterar om misshandel, Nässjö

"Ett flertal polispatruller jobbar med ett ärende i centrala Nässjö. Ärendet är rubricerat som misshandel.", skriver polisen på sin hemsida.


Polisen i Jönköpings län rapporterar detta:

Strax efter klockan 19 fick polisen in uppgifter om att en person hade misshandlats i centrala Nässjö. Ett flertal patruller samt ambulans har tagit sig till platsen. Arbete pågår nu med att samla in eventuella iakttagelser eller annan information som kan hjälpa. Ett flertal polispatruller finns i området. 

Den misshandlade person har varit i behov av ytterligare sjukvård och förts iväg med ambulans. Skadeläget är för polisen okänt.

Tips
Har du sett något runt 19-tiden runt Mellangatan i Nässjö är du välkommen att höra av dig till polisen eller ta kontakt med våra patruller där.

Läs mer här.

Info om Misshandel brott

Antalet anmälningar av Misshandel har ökat i Sverige med 2% mellan 2013-2021 *. Nässjö ligger topp 17 i Sverige i år vad gäller misshandel.

Staden med mest antal misshandelsbrott hittills i år är Stockholm, följt av Malmö och Gävle.

Kort fakta om Nässjö

Nässjö har 18479 invånare och ligger i Jönköpings län. Nässjö är en av Sveriges främsta bowlingstäder, med både ett herrlag Team Clan och ett damlag BK Högland i elitserien.

* Statistiken kommer från Brottsförebyggande Rådet

/
/
/
dni
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!