Envato.com. Bilden är en genrebild.
Envato.com. Bilden är en genrebild.

Polisen rapporterar om stöld / inbrott, Stockholm

"En inringare meddelar att det pågår ett inbrott på en vind i Skarpnäck. Inringaren har hittat sina egna tillhörigheter i entréplanet.", skriver polisen på sin hemsida.


Polisen i Stockholms län rapporterar detta:

Just nu tror vittnen att någon av tjuvarna har lämnat platsen men att det fortfarande ska finnas tjuvar kvar på vindsplanet.

Polisens ledningscentral har beordrat såväl radiobilar som hundpatrull till platsen.

Läs mer här.

Info om Stöld/inbrott brott

Antalet anmälningar av Stöld/inbrott har minskat i Sverige med 21% mellan 2013-2021 *. Stockholm ligger topp 1 i Sverige i år vad gäller stöld/inbrott.

Staden med mest antal stöld/inbrott hittills i år är Stockholm, följt av Malmö och Västerås.

Kort fakta om Stockholm

Stockholm har 981504 invånare och ligger i Stockholms län. Stockholm Marathon är ett årligt maratonlopp genom Stockholms centrala delar.

* Statistiken kommer från Brottsförebyggande Rådet

/
/
/
dni
Senaste nytt

Blandat på Asiens börser

Klädåtervinnaren ansöker om konkurs

2 timmar sedan
Renewcell, som sysslar med klädåtervinning, har beslutat att ansöka om konkurs efter att företaget inte lyckats säkra tillräcklig finansiering för att gå i mål med den strategiska översyn som annonserades i november förra året.

Israel planerar evakuering av Gaza

3 timmar sedan
Israels premiärminister Benjamin Netanyahus stab uppgav tidigt på måndagen att militären lagt fram en plan för evakuering av civila från Gaza tillsammans med en "operationsplan".

Tiotusentals marscherade för Bolsonaro

idag 00:22
Inför en enorm folkmassa i São Paulo förnekade Brasiliens förre ledare Jair Bolsonaro att han försökte iscensätta en kupp för att stanna vid makten efter sin valförlust i oktober 2022.

Ukraina: Navalnyj dog av blodpropp

igår 20:52
Den ryske regimkritikern Aleksej Navalnyj dog av "naturliga orsaker", närmare bestämt en blodpropp. Det säger Ukrainas Kyrylo Budanov, chef för Ukrainas militära underrättelsetjänst, till ukrainsk tv.

Macron värd för europeiskt Ukrainamöte

igår 19:50
Frankrikes president Emmanuel Macron är på måndagen värd för en främst europeisk konferens om hur stödet till Ukraina kan öka. Minst 17 stats- och regeringschefer har anmält närvaro i mötet som hålls i Élyséepalatset i Paris.