Google maps, Göteborg
Google maps, Göteborg

Göteborg: Polisen rapporterar om bråk

"Polis larmad till bråk vid Vasastaden. Två gripna.", skriver polisen på sin hemsida.


Polisen i Västra Götaland rapporterar detta:

Polis larmas via SOS till någon typ av bråk/misshandel vid pressbyrån, Vasagatan. Oklara omständigheter som kan ha börjat med någon typ av skadegörelse på spårvagn. Väktare uppges vara på plats. Troligen två män som slagits. Oklart om någon är skadad. 

Kl 20.17: Polis på plats. En man har belagts med handfängsel och en annan man försöker man få kontroll på. Flera patruller ansluter till platsen. En man avförs i ambulans till sjukhus för kontroll, oklar skadebild. Ytterligare en man grips på platsen.

Efter informationsinsamling framkommer att de båda männen varit inne på pressbyrån och försök stjäla smörgåsar, det blir bråk med personalen och då dyker gärningsman nr 2 upp och sprayar och slår personalen med någon typ av spray. Nytt bråk utbryter. Därefter anländer väktare och polis. I nuläget så är brottsmisstanken misshandel. Denna kan komma att kompletteras med ytterligare brottsmisstankar. 

Läs mer här.

Info om Bråk brott

Göteborg ligger topp 2 i Sverige i år vad gäller bråk.

Staden med mest antal bråk hittills i år är Stockholm, följt av Göteborg och Västerås.

Kort fakta om Göteborg

Göteborg är en ort i Västra Götaland, med 607882 invånare. Fotbollslaget IFK Göteborg som har näst flest SM-guld i Sverige med sina 18 stycken.

/
/
/
dni
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!