Mannen stängdes in i en baklucka och kördes runt i Vänersborg.
1 av 3
Mannen stängdes in i en baklucka och kördes runt i Vänersborg. - Foto: SCANPIX
Mannen har förklarat att han trodde att han skulle dö.
2 av 3
Mannen har förklarat att han trodde att han skulle dö. - Foto: SCANPIX / Bertil Ericson / SCANPIX
Nu åtalas tre personer misstänkta för flera brott.
3 av 3
Nu åtalas tre personer misstänkta för flera brott. - Foto: JESSICA GOW / SCANPIX

Granne kidnappade och våldtog pappa - lockade med trekant

Det började med att småbarnspappan fick ett erbjudande att vara med i en trekant med grannen. 15 timmar senare hade pappan kidnappats, våldtagits och tvingats att utföra ett rån.


Rånet

Pappan fick en kätting virad runt halsen. Sedan trädde de misstänkta en strumpbyxa över hans huvud, stack en kniv i hans hand och föste in honom i matbutiken. Kvinnan filmade hela rånförsöket med sin mobiltelefon.

VÄNERSBORG. Ett sexerbjudande försatte en småbarnspappa från Vänersborg i en 15 timmar lång mardröm den 27 november förra året. Den kvinnliga grannen, som lockade med en trekant tillsammans med sin fästman, var ute efter att utnyttja honom.

Paret bad enligt Expressen pappan att ta av sig sina kläder varpå de filmade honom. Sedan anklagade de honom för att vara pedofil och hotade med att lägga upp filmen på nätet.

 Vi lägger ut filmen på Youtube om du inte betalar oss, sa paret till pappan.

Var livrädd under 15 timmar

När han vägrade blev han misshandlad och tvingad att skriva på ett kontrakt där han erkände att han förnedrat kvinnan sexuellt. Paret tvingade honom dessutom att ta ut 3 500 kronor innan de stoppade honom i bagageluckan på en bil.

– Jag var livrädd att de skulle köra ned bilen i Vänern och dränka mig, berättar pappan i förhör.

Men pappan fördes i stället ut i ett skogsområde där han misshandlades och övertalades att råna en matbutik i närheten.

– Du är väl rädd om dina barn, ska grannkvinnan ha hotat, enligt Expressen.

Tre personer åtalas för flera brott

Pappan förseddes med en kniv och hade en strumpbyxa över huvudet när han föstes in i matbutiken. Rånförsöket filmades av både kvinnans och butikens kameror. Men väl framme vid kassan vägrade mannen att utföra rånet.

Då blev han nedsmetad med tändvätska och våldtogs. Efter 15 timmar i parets våld släpptes mannen. Nu har kvinnan och hennes två bröder åtalats misstänkta för en rad olika brott, däribland våldtäkt, olaga tvång, utpressningsförsök och olaga hot.

De nekar till brott.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

20 års fängelse för svindlaren Bankman-Fried

Amazons försäljning rasar – i Sverige

Svenskarna överger Amazon, ser det ut som enligt den senaste rapporten till Bolagsverket. Men kanske lyckas man vända trenden med ny AI-teknik.

Polen: Framsteg i spannmålstvist med Ukraina

I slutet av februari övervägde Polen att tillfälligt stänga gränsen mot Ukraina. Nu är de båda länderna nära en lösning på spannmålstvisten, enligt Polens premiärminister Donald Tusk.

Ryssland: Ukrainsk finansiär bakom terrordåd

Ryssland fortsätter påstå att Ukraina hade någonting att göra med terrordådet i Moskva den 22 mars, då minst 143 personer dödades i ett konserthus.

Frontalkrock med plogbil – två till sjukhus

En plogbil och en personbil har krockat på väg 360, väster om Lycksele.

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

1 timme sedan
Palestinska myndigheten (PA)har godkänt en ny regering, meddelar president Mahmoud Abbas. Beskedet kommer efter internationella påtryckningar om förändring av det palestinska styret.