Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Onanerade i lunchrummet – döms för sexuellt ofredande

- 27/02/2013, 21:19 -
Mannen gick in på arbetsplatsen och lade sig i soffan. OBS! Bilden föreställer en annan arbetsplats.

Mannen gick in på arbetsplatsen och lade sig i soffan. OBS! Bilden föreställer en annan arbetsplats.

Scanpix

När den anställda kvinnan kom in i företagets lunchrum låg en okänd man och onanerade i soffan. Nu döms han till dagsböter för sexuellt ofredande.

VÄSTERÅS. Kvinnan kunde inte tro sina ögon när hon gick till företagets lunchrum för att värma mat. I soffan låg en 31-årig för henne okänd man och onanerade.

Till en början trodde kvinnan att hon ertappat mannen i en pinsam situation och vände bort blicken. Men när mannen fortsatte onanera och vägrade svara på om han var ny på jobbet insåg kvinnan vad han höll på med.

Anser att det rör sig om ett missförstånd

Efter att kvinnan hämtat hjälp gick mannen lugnt från platsen. Nu har han dömts för sexuellt ofredande och ska betala 60 dagsböter. I förhör har 31-åringen förklarat att han "rökt på" och var trött. Därför bestämde han sig för att gå in på arbetsplatsen och vila.

Mannen sa i förhör att han tror på kvinnan men att det hela rör sig om ett missförstånd. Tingsrätten valde dock att gå på åklagarens linje och dömde mannen för brottet, det skriver Vestmanlands Läns Tidning.