Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mamma misstänks för vibratorvåldtäkt på tvåårige sonen

- 12/04/2013, 15:41
Mamman förnekar anklagelserna.

Mamman förnekar anklagelserna.

Faksimil Fox10

Tvååringen måste nu opereras för att få ut sexleksaken.

PHOENIX. Den 21-åriga mamman Rickesha Burns larmade polisen när hennes tvååring blödde ur sitt anus. 

När polisen kom till Burns hem fann de mamman och hennes son som grät och blödde. Tvååringen fördes direkt till sjukhus, skriver Fox10. 

Enligt polisen menar Burns att hon varit i en park med sin son tidigare under dagen och när Burns tittat på ett sms ska en tolvårig pojke som hon inte kände ha gjort "någonting" mot hennes son, skriver Phoenix New Times.

När pojken togs till sjukhus och undersöktes upptäckte sjukhuspersonalen att tvååringen hade något som satt fast i hans ändtarm. Enligt läkarna verkar det vara en vibrator eller någon annan typ av sexleksak. 

Måste opereras

I förhör med polisen uppgav Burns att hon inte vet hur vibratorn hamnat där men säger att hon tror att det är hennes. 

Sjukhuspersonalen upptäckte också flera blåmärken på pojkens kropp.

Tvååringen ska nu opereras för att få ut vibratorn men det verkar som om någon redan försökt få ut den. Sjukhuspersonalen upptäckte sår kring pojkens anus som tros ha orsakats av en galge, eller något liknande, i ett försök att få ut vibratorn. Det skriver Phoenix New Times.

Polisen i Phoenix uppger att det inte finns några bevis alls för att Burns historia är sann och 21-åringen är nu misstänkt för sexuellt övergrepp mot barn, skriver Fox10.