Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Badoo-flörten blev en mardröm – kvinnan fick 400 sms och 50 samtal

- 06/06/2013, 16:49
Under en dag skickade mannen 82 sms.
1 av 2

Under en dag skickade mannen 82 sms.

Fredrik Sandberg/Scanpix

Nu ska fallet upp i tingsrätten.
2 av 2

Nu ska fallet upp i tingsrätten.

Jessica Gow/Scanpix

En 24-årig man har åtalats misstänkt för ofredande efter att ha telefontrakasserat en kvinna. På mindre än en månad skrev mannen 419 sms och ringde 50 samtal.

Den målsägande kvinnan fick kontakt med 24-åringen via chattjänsten Badoo i mars i år. De blev snabbt vänner och började umgås. Men när kvinnan klargjorde att förhållandet skulle stanna vid just vänskap blev mannen allt mer påstridig.

Enligt åtalet erbjöd han kvinnan 1 500 kronor för att hon skulle stanna kvar i hans bostad. När hon nekade höjde han summan till 2 500 kronor. 

"Trodde du brydda dig och ville vara vän. jävla subba", skrev han bland annat.

Lovar att inte kontakta kvinnan igen

På 28 dagar skrev han 419 sms och ringde 50 samtal – trots att kvinnan förbjudit honom att kontakta henne. En dag skrev han 82 sms och när kvinnan var hos frisören mottog hon 55 sms och 11 samtal. Utöver det har mannen enligt åtalet skickat 16 sms till kvinnans mamma.

Nu har 24-åringen åtalats misstänkt för ofredande. I förhör har han erkänt brott och berättat att det inte var meningen att skicka så många meddelanden. Han har förklarat att han bara ville ha en förklaring och att han i framtiden inte kommer att kontakta kvinnan.