Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

De våldtog 16-årig pojke – deras barn sov i rummet bredvid

- 24/09/2015, 23:53 -
Paret åtalas för att ha deltagit i en gruppvåldtäkt där en 16-årig pojke utsattes.
1 av 3

Paret åtalas för att ha deltagit i en gruppvåldtäkt där en 16-årig pojke utsattes.

Jason Schlueter.
2 av 3

Jason Schlueter.

Laura Bentley​.
3 av 3

Laura Bentley​.

Parets sexåriga dotter säger att hon blev slagen när hon råkade komma på dem.

Paret Jason Schlueter och Laura Bentley är åtalade för att ha hållit fast och våldtagen en 16-årig pojke. Vid våldtäkten deltog paret och en ung kvinna, skriver Mirror.

16-åringen säger till polisen att han blev våldtagen av paret i deras hem i Carrollton, Missouri, samtidigt som deras dotter sov i rummet bredvid.

Bentley har blivit anklagad för sexuellt utnyttjande och Schulter för sexuellt utnyttjande och våldtäkt. Den 16-åriga pojken säger att han inte ville ha gruppsex med personerna men blev fasthållen och tvingad till det.

Ett barn till paret, deras sexåriga dotter, har sagt till polisen att hon blev slagen när hon råkade gå in i rummet. Det var också hon som pekade ut personerna med namn.

Enligt Mirror menade Bentley att dottern hade sett att de hade sex vi ett annat tillfälle. Schlueter erkänner att de haft gruppsex men inte att han rörde den unga pojken.