Paret åtalas för att ha deltagit i en gruppvåldtäkt där en 16-årig pojke utsattes.
1 av 3
Paret åtalas för att ha deltagit i en gruppvåldtäkt där en 16-årig pojke utsattes.
Jason Schlueter.
2 av 3
Jason Schlueter.
Laura Bentley​.
3 av 3
Laura Bentley​.

De våldtog 16-årig pojke – deras barn sov i rummet bredvid

Parets sexåriga dotter säger att hon blev slagen när hon råkade komma på dem.


Paret Jason Schlueter och Laura Bentley är åtalade för att ha hållit fast och våldtagen en 16-årig pojke. Vid våldtäkten deltog paret och en ung kvinna, skriver Mirror.

16-åringen säger till polisen att han blev våldtagen av paret i deras hem i Carrollton, Missouri, samtidigt som deras dotter sov i rummet bredvid.

Bentley har blivit anklagad för sexuellt utnyttjande och Schulter för sexuellt utnyttjande och våldtäkt. Den 16-åriga pojken säger att han inte ville ha gruppsex med personerna men blev fasthållen och tvingad till det.

Ett barn till paret, deras sexåriga dotter, har sagt till polisen att hon blev slagen när hon råkade gå in i rummet. Det var också hon som pekade ut personerna med namn.

Enligt Mirror menade Bentley att dottern hade sett att de hade sex vi ett annat tillfälle. Schlueter erkänner att de haft gruppsex men inte att han rörde den unga pojken.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då slutar BankID funka för vissa mobilanvändare

Skyddsjakt på varg efter ponnyangrepp

Länsstyrelsen i Stockholm har utlyst skyddsjakt på varg i ett område norr om Norrtälje. Beskedet kommer efter att två minishetlandsponnyer blivit angripna i förra veckan.

Youtubechefen avslöjar: Så lyckas du med din video

Varje dag konsumeras tiotals miljarder videor på Youtube. Så hur lyckas du med just din video? Nyheter24 har talat med Youtubes toppchef i Sverige, Michelle Kadir, om vad som hissas och vad som dissas på världens största videoplattform på nätet. – Jag har några tips, säger hon.

Polisen i Nora rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka har inträffat på Älvstorpsvägen i Nora", skriver polisen på sin hemsida.

Swish förändring – för att skydda dina pengar

1 timme sedan
Förra året ökade telefonbedrägerierna med 36 procent. Det växande problemet har fått regeringen att överväga förändringar av betaltjänsten Swish och fått bankerna att vidta åtgärder.

Ny mobiliseringslag undertecknad av Zelenskyj

1 timme sedan
Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj har skrivit under en delvis kontroversiell ny mobiliseringslag, meddelar regeringen i Kiev.