En man i 20-årsåldern har avlidit av skadorna efter att ha blivit skjuten på en parkeringsplats i Hageby i Norrköping.
1 av 3
En man i 20-årsåldern har avlidit av skadorna efter att ha blivit skjuten på en parkeringsplats i Hageby i Norrköping. - Foto: TT
Ytterligare en man har blivit skjuten.
2 av 3
Ytterligare en man har blivit skjuten. - Foto: TT
Den avlidna mannen ska vara från Norrköping. Dödsskjutning ska ha skett på en parkeringsplats i närheten av en vårdcentral.
3 av 3
Den avlidna mannen ska vara från Norrköping. Dödsskjutning ska ha skett på en parkeringsplats i närheten av en vårdcentral. - Foto: Hasse Holmberg / SCANPIX

Gärningsman jagas efter dödskjutning

Två män har blivit skjutna på en parkeringsplats i Norrköping. En av männen har dött av skadorna.


En man i 20-årsåldern har avlidit av skadorna efter att ha blivit skjuten på en parkeringsplats i Hageby i Norrköping, skriver Norrköpings Tidningar.

Ytterligare en man har blivit skjuten. Han ska vara lindrigt skadad, men hans tillstånd är än så länge ovisst.

Just nu pågår en intensiv polisjakt efter gärningsmannen.

Den avlidna mannen ska vara från Norrköping, skriver Norrköpings Tidningar.

Enligt Expressen ska dödsskjutning ha skett på en parkeringsplats i närheten av en vårdcentral.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Källor: Israel avbröt planer på Iranattacker

Lyft för e-handeln efter svag period

I mars växte e-handeln med 1 procent jämfört med samma månad året innan, enligt siffror från Svensk handel. Totalt under årets första kvartal har e-handeln vuxit med 11 procent.

Kraftigt vinstlyft för Nordea

Den Helsingforsbaserade storbanken Nordea redovisar en rörelsevinst före kreditförluster på 1 796 miljoner euro för årets första kvartal. Det kan jämföras med 1 499 miljoner euro under motsvarande kvartal ett år tidigare.

SMHI: Risk för extra besvärligt väglag

SMHI varnar för risk för "extra besvärligt väglag" under morgonen i mellersta Svealand och Götaland. Orsaken är att regn och snöfall väntas.

Klimatförändring bakom extrem värmebölja i Mali

I nästan en vecka steg temperaturerna långt över 40 grader och mer än hundra människor dog. Den extrema värmeböljan i Sahel och Västafrika hade varit osannolik utan klimatförändringen, enligt en ny studie.

Barn som ber föräldrar swisha får sällan nej

Nästan vart tredje barn mellan 8 och 18 år ber regelbundet sina föräldrar om pengar via Swish – och 70 procent av dem får nästan alltid sin vilja igenom, visar en ny undersökning. Man gör nog både sig själv och sitt barn en björntjänst om man swishar lite till höger och vänster, säger Ica-bankens vardagsekonom Magnus Hjelmér.