Lärare skriker i panik när hon döms till fängelse efter att ha haft sex med 16-årig elev

- 21/05/2016, 21:41
Lauren dömdes till ett års fängelse.
1 av 3

Lauren dömdes till ett års fängelse.

Polisen / TT

Efter att ha haft sex med en manlig elev.
2 av 3

Efter att ha haft sex med en manlig elev.

JESSICA GOW / SCANPIX

Hon ska ha skrikit "förlåt".
3 av 3

Hon ska ha skrikit "förlåt".

Polisen

Hon skrek "förlåt" till sin egen familj när hon släpades ut ur rättssalen efter sin dom.

En lärare dömdes till fängelse för att hon haft sex med en 16-årig elev som hon var klassföreståndare för.

Den kvinnliga läraren Lauren Cox, 27 ska enligt uppgift ha skrikit när hon dömdes till ett års fängelse efter att hon erkänt sitt brott och uttryckt stor ånger för att hon hade sex med någon under 18 år.

Läraren träffade först pojken i skolan som ligger i London, Storbritannien. Då var eleven 13 år gammal. De startade en sexuell relation när pojken var 16 år gammal. Det trots att Cox var gift.

Lauren Cox berättade i rättegångssalen att pojken skickat sexuella bilder och videos till henne. Deras förhållande varade i åtta månader då de träffades efter skolan och på helgerna.

Till familjen hittade pojken på låtsas-flickvänner för att förklara varför han försvann hemifrån titt som tätt. När hans föräldrar blev misstänksamma pressades han till att berätta om sitt sexuella förhållande med den kvinnliga läraren, skriver Independent.

Föräldrarna kontakta först skolans rektor som på en gång kontaktade socialtjänsten. Då hade läraren fortsatt med att kontakta eleven.

När kvinnan fick sin dom ska hon ha skrikit "förlåt" till sin familj medan hon blev ledd ut ur rättssalen. I samband med sin dom blev hon också av med rätten att jobba som lärare.

I ett brev skriver kvinnan att hon ber om ursäkt till pojken för att hon "satte hjärtat framför hjärnan – jag blev kär och det kändes ömsesidigt. Jag vill ändå kämpa för min karriär".