Här attackerar gänget polismannen – med sina fyrhjulingar

Växte du upp på landet kommer du nog ihåg killarna som gasade runt på fyrhjulingar utan respekt för livet – de här ligisterna tar det några steg för långt.


Den saudiarabiska polisen arresterade igår tre personer från det fyrhjulingsgäng som i tisdags körde på en civilpolis och misshandlade en ordningsvakt.

Händelsen filmades, och du kan se de kaosartade bilderna i klippet ovan. På filmen ser man hur en av fyrhjulingsmarodörerna först misshandlar ordningsvakten. Då kommer polismannen ut från sin bil och jagar bort brottslingen. Detta följs av att en annan av gängmedlemmarna kör på konstapeln, som dock snabbt är uppe på fötter igen.

Av de misstänkta som arresterats är en saudisk medborgare och två invandrare från Tchad. Fyra andra ligister har pekats ut, och polisen söker nu dessa. Det är ännu oklart vad som orsakade händelsen. Det rapporterar Arab News.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Förtjänar gänget långa fängelsestraff?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Sju gripna i antiterrorräder efter kyrkdåd

SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

Arbetslösheten fortsätter att öka medan andelen sysselsatta ligger ganska stabilt, enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB)

SBAB sänker rörlig boränta – höjer bundet

Statliga banken SBAB sänker tremånadersräntan med 0,10 procentenheter. Därmed hamnar den så kallade listräntan på 4,92 procent.

Ekonomens varning för nya bedrägeritypen: "Spelar på rädslan"

Antalet bedrägerier ökar rejält. Nu har en relativt ny form av bedrägeri blivit allt vanligare, något sparekonomen Frida Bratt varnar privatpersoner för.

Assa Abloy ökar vinsten

Låskoncernen Assa Abloy gjorde en rörelsevinst, justerad för engångsposter, på 5,4 miljarder kronor för första kvartalet. Det var en ökning med fem procent jämfört med samma period i fjol.

Många trafikolyckor under morgonen: "Ishalka"

1 timme sedan
En rad olyckor har inträffat i Västra Götaland under onsdagsmorgonen, efter att svår halka ställt till det i trafiken.