Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
4682
reaktioner idag

Här attackerar gänget polismannen – med sina fyrhjulingar

Växte du upp på landet kommer du nog ihåg killarna som gasade runt på fyrhjulingar utan respekt för livet – de här ligisterna tar det några steg för långt.

Fyrhjulningsattack

Den saudiarabiska polisen arresterade igår tre personer från det fyrhjulingsgäng som i tisdags körde på en civilpolis och misshandlade en ordningsvakt.

Händelsen filmades, och du kan se de kaosartade bilderna i klippet ovan. På filmen ser man hur en av fyrhjulingsmarodörerna först misshandlar ordningsvakten. Då kommer polismannen ut från sin bil och jagar bort brottslingen. Detta följs av att en annan av gängmedlemmarna kör på konstapeln, som dock snabbt är uppe på fötter igen.

Av de misstänkta som arresterats är en saudisk medborgare och två invandrare från Tchad. Fyra andra ligister har pekats ut, och polisen söker nu dessa. Det är ännu oklart vad som orsakade händelsen. Det rapporterar Arab News.

Förtjänar gänget långa fängelsestraff?

Mer:

Här kör vansinnesföraren upp på trottoaren i dådet som dödade tre