Sophie jagas in i dödlig bilkrasch – av sitt ex och sin kärleksrival

- 11/05/2017, 10:28 -

”Jag kommer hitta henne, och jag kommer döda henne”, skrev Sophie Taylors kärleksrival i ett sms innan hon körde ihjäl henne.

Övervakningsbilder som släppts av polisen visar hur en kvinna jagas genom staden Cardiff i Wales gator – strax innan hon kolliderade med en lägenhetsbyggnad och dog av sina skador.

Sophie Taylor var 22 år gammal när hon dog i kraschen som skedde den 22 augusti förra året. i bilen fanns även hennes vän, Joshua Deguara, som fick allvarliga skador av kraschen.

Personerna som jagade dem var Taylors kärleksrival Melissa Pesticcio och hennes pojkvän, Taylors ex, Michael Wheeler. Konflikten ska ha börjat när Sophie kom för att hämta pengar som Wheeler lurat henne på under tiden de var tillsammans.

Sophie TaylorTwitter
Sophie Taylor

Wheeler har erkänt att han orsakade Taylors död, men Pesticcio nekar fortfarande till brott. Detta trots att hon innan Sophie Taylors död skickat ett sms till en vän där det stod ”Jag kommer hitta henne, och jag kommer döda henne”. Pesticcio hävdar att det är ett citat från filmen Taken och att det inte ska tas seriöst.

Domstolen har bestämt att Pesticcio är skyldig till brottet, trots hennes nekande. Hur långt fängelsestraffet blir får vi veta på fredag, då domen kommer. Det rapporterar Daily Mail.

Förtjänar de långa fängelsestraff?