Det var både upp och ned på de ledande börserna i Asien under tisdagsförmiddagen. Arkivbild.
Det var både upp och ned på de ledande börserna i Asien under tisdagsförmiddagen. Arkivbild. - Foto: Eugene Hoshiko/AP/TT

Blandat på Asiens börser

Utvecklingen på de ledande börserna i Asien var blandad i förmiddagshandeln på tisdagen.


I Tokyo var Nikkei 225-indexet efter de inledande handelstimmarna ned 0,4 procent medan det bredare Topix-index låg på plus 0,1 procent.

I Kina låg Shanghais kompositindex på plus 0,2 procent och Shenzhens kompositindex var ned 0,2 procent.

I Hongkong backade Hang Sengs kompositindex knappt 2 procent under förmiddagen.

I Sydkorea visade Kospiindexet en nedgång på knappt 0,5 procent.

TT
Få ekonominyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åklagare: Fritt fram att ljuga om ekonomi

Misstänkt föremål hittat – bombskyddet på väg

Ett misstänkt farligt föremål har hittats på en adress i Frölunda i Göteborg. Ett större område är avspärrat, berättar polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr för TT.

Zelenskyj tackar Biden efter ja till stöd

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj har talat med USA:s president Joe Biden efter att representanthuset i USA i helgen röstade igenom ett stödpaket på över 60 miljarder dollar, motsvarande över 650 miljarder kronor, till Ukraina.

Stolar återkallas – kan orsaka nackskador

Tre olika typer av stolar återkallas, skriver Konsumentverket på sin webbplats. I samtliga fall handlar det om att stolarna riskerar att tippa bakåt, vilket skulle kunna medföra huvud- eller nackskador.

Tyskar lade rosor vid Hitlers barndomshem

Fyra tyskar misstänks för brott efter att ha lagt vita rosor vid huset där Adolf Hitler föddes i västra Österrike. Gesten gjordes för att markera Hitlers födelsedag den 20 april 1889. Tyskarna som var två systrar och deras partner, alla i 20- och 30-årsåldern, upptäcktes av en polispatrull.

Tre till sjukhus efter olycka med EPA-traktor

1 timme sedan
"En EPA-traktor med 4 personer ombord i Riala har kört av Bergshamravägen och hamnat i diket.", skriver polisen på sin hemsida.