Norwegian siktar på 54 direktdestinationer från Arlanda i sommar och återöppnar sin bas för kabinpersonal på den svenska flygplatsen. Arkivbild
Norwegian siktar på 54 direktdestinationer från Arlanda i sommar och återöppnar sin bas för kabinpersonal på den svenska flygplatsen. Arkivbild - Foto: TT

Norwegian återöppnar bas på Arlanda

Den norska flygbolaget Norwegian återöppnar sin bas för kabinpersonal på Arlanda flygplats i april. Rekrytering av kabinpersonal har inletts och det behövs 270 personer, skriver Norwegian i ett pressmeddelande.


"Från och med i april 2022 går de nyanställda ombord i Stockholm och blir därmed den första flygande personalen baserade i Sverige som Norwegian haft sedan pandemin startade 2020", skriver Norwegian.

Vd Geir Karlsen ser positivt på utsikterna för sommaren 2022. Trots den senaste tidens ökade smittspridning planeras för ett linjenät från Arlanda med 54 direktdestinationer inför säsongen.

"Vi kan konstatera att Norwegian nu på allvar är tillbaka i Sverige igen", skriver han i en kommentar.

TT
Få ekonominyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ica-chefens avslöjande smygbild: "Händer flera gånger i veckan"

Invånare flyr strider vid gränsstad i Myanmar

Intensiva strider i en stad i östra Myanmar vid gränsen till Thailand har fått omkring 1 300 invånare att fly till grannlandet. Återupptagna eldstrider och flyganfall har brutit ut mellan de rebeller som intagit staden Myawaddy och militärjuntans armé.

Framgång i kampen mot fruktade bakterier

De skördar tusentals liv i Europa varje år. Multiresistenta bakterier är ett ökande hot – men nu har svenska forskare hittat en ny sorts antibiotika som visat sig lovande i djurstudier. Vi tror att det kan bli ett genombrott, säger professor Anders Karlén.

Kopplades till gäng – slutar på Trafikverket

En it-tekniker på Trafikverket i Borlänge avslöjades ha kopplingar till gängkriminalitet och väljer nu att sluta på sitt jobb, rapporterar P4 Dalarna.

Dansk flygplats evakueras – efter bombhot: "Gör allt vi kan"

1 timme sedan
Billunds flygplats evakueras efter ett bombhot, rapporterar danska Ekstra Bladet.

Polisen i Umeå rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Polisen får in en anmälan om en viltolycka på länsväg 363, Hissjö.", skriver polisen på sin hemsida.