Kakan Hermansson och Jimmie Åkesson
Jimmie Åkesson har hotat med att han inte kommer medverka vid Järvaveckan om Kakan Hermansson programleder. - Foto: Christine Olsson/TT och Claudio Bresciani/TT

Efter Åkessons hot inför Järvaveckan – Kakan Hermansson deltar

Jimmie Åkesson har gått ut med att han inte kommer att medverka vid Järvaveckan om Kakan Hermansson är programledare. Nu meddelar arrangören att Kakan kommer delta.
– Alla är välkomna, säger arrangören Ahmed Abdirahman.


Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson (SD) har hotat att bojkotta "Järvaveckan" om Karin “Kakan” Hermansson ska närvara. Här kan du läsa mer om händelsen

Efter Jimmie Åkessons hot – Kakan Hermansson deltar på Järvaveckan 

Järvaveckans arrangörer säger att samtliga partiledare har tackat ja till att medverka. De bekräftar även att Kakan Hermansson har tackat ja till att medverka, rapporterar Aftonbladet. 

– Kakan Hermansson är med på Järvaveckan som planerat. Vi har olika roller för alla våra fyra programledare, säger Ahmed Abdirahman, grundare för stiftelsen Global Village som arrangerar Järvaveckan, enligt Aftonbladet

Han fortsätter: 

– Vi recenserar inte någon utan vi välkomnar alla med öppna armar.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Turkisk uppmaning om enighet efter Hamasmöte

Kriminalvårdare döms för våld mot intern

En kriminalvårdare på Skänningeanstalten döms av Linköpings tingsrätt för att ha misshandlat en intern.

Sex häktade efter rekordstort knarkbeslag

Sex personer har begärts häktade för synnerligen grovt narkotikabrott. De greps i samband med en stor polisinsats i Nynäshamn söder om Stockholm på torsdagen.

Tusentals drabbade av strömavbrott

Ett strömavbrott har under lördagen drabbat Eons kunder i Upplands Väsby kommun norr om Stockholm. Som mest berördes drygt 12 000 av Eons kunder.

Jasmin lever som hemmafru: "Råd att leva på en inkomst"

1 timme sedan
Kan man leva som hemmafru och ändå ha en trygg privatekonomi? Nyheter24 har pratat med Jasmin som lever som hemmafru, och hållbarhetsekonomen Madelén Falkenhäll, för att svara på det.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Helsingborg

1 timme sedan
"Singelolycka på Sofiebergsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.