En polisbil på Hässelby torg i västra Stockholm. Polisen påträffade en skottskadad man på en krog i stadsdelen sent på söndagskvällen.
En polisbil på Hässelby torg i västra Stockholm. Polisen påträffade en skottskadad man på en krog i stadsdelen sent på söndagskvällen. - Foto: TT

Tre anhållna för mord på Stockholmskrog

Tre män är anhållna misstänkta för mordet på den man som hittades skjuten på en krog i västra Stockholm sent på söndagskvällen.


Polisen fick på söndagskvällen in flera samtal från vittnen som hört skottlossning. Mannen hittades senare skottskadad inne på en krog i Hässelby gård.

Mannen fördes till sjukhus men avled strax efter.

Nu har tre män anhållits misstänkta för mord. Männen kunde gripas under natten.

Towe Hägg, presstalesperson vid Stockholmspolisen, kan inte svara på om händelsen kan kopplas till en gänguppgörelse.

— Som alltid tittar man på olikheter och likheter. Vi är fullt medvetna om att det finns gängkonflikter i regionen. I det här skedet kan jag inte bekräfta den uppgiften, säger Hägg.

Hägg kan inte heller svara på om fler personer vistades på krogen då skottlossningen inträffade. Polisen har dock kunnat förhöra flera vittnen under natten.

— Dörrknackning pågår och eventuella uppslag följs upp, säger Hägg.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nedåt för börsen inför påskhelgen

Våldsam kvinna efterlyst – rymde från rättspsyk

Polisen har efterlyst en kvinna i 40-årsåldern som rymde från rättspsyk i Falköping för en månad sedan, rapporterar P4 Skaraborg. Kvinnan bedöms vara våldsam.

Bensinpriset höjs inför påskhelgen

Ledande drivmedelskedjor höjer bensinpriset inför påskhelgen, som traditionellt präglas av många bilar ute på vägarna.

Israelisk militär: Över 200 dödade vid sjukhus

Strider och bombardemang fortsätter vid sjukhus i Gaza. Den israeliska militären hävdar att över 200 beväpnade personer har dödats vid al-Shifasjukhuset i Gaza stad.

Anhöriga släppta efter mordet i Mark

De två anhöriga till den mordmisstänkta 17-åringen i Mark har släppts. Misstankarna kvarstår dock, rapporterar Mark-Posten.

Polisens skarpa uppmaning till dig i påsk – det ska du tänka på

Påsken 2024 har anlänt vilket har fått polisen att gå ut med både varningar och starka uppmaningar till alla de som reser bort under påskhelgen. Du bör nämligen ta höjd för allt från hur du förebygger inbrott till hur du ska tänka om du går på fjällvandring.