Det var i mars i år som en man sköts till döds vid ett gym i centrala Stockholm. Sedan tidigare är tre personer häktade och nu har en fjärde häktats för medhjälp till mord. Arkivbild.
Det var i mars i år som en man sköts till döds vid ett gym i centrala Stockholm. Sedan tidigare är tre personer häktade och nu har en fjärde häktats för medhjälp till mord. Arkivbild. - Foto: TT

Fjärde person häktad för mord på gym

Ytterligare en person, en 30-årig man, har häktats misstänkt för medhjälp till mord på ett gym i centrala Stockholm i slutet av mars, rapporterar SVT Nyheter med hänvisning till nyhetsbyrån Siren. Sedan tidigare är tre misstänkta personer häktade i fallet.


En 16-årig pojke är häktad misstänkt för mord sedan slutet av juli och ytterligare två män har tidigare häktats misstänkta för medhjälp till mord.

Nu har en fjärde person häktats misstänkt för medhjälp till mord och en femte har anhållits.

Det var den 28 mars som en man i 55-årsåldern sköts i huvudet på ett gym i Vasastan. Han fördes med ambulans till sjukhus där han senare avled.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

Huawei får ta del av hemlig information

Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna.

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka i korsningen Grenvägen och Gränsvägen, Höllviken.", skriver polisen på sin hemsida.

En häktad för deltagande i terrororganisation

1 timme sedan
En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Polisen i Östersund rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"E14, Lockne. En bil har kört av vägen och hamnat på ett tågspår.", skriver polisen på sin hemsida.