Tre män sitter nu anhållna, misstänkta för inblandning i ett mord i Färgelanda kommun. Arkivbild.
Tre män sitter nu anhållna, misstänkta för inblandning i ett mord i Färgelanda kommun. Arkivbild. - Foto: TT

Ännu en anhållen efter mord i Färgelanda

Ytterligare en man har anhållits efter ett misstänkt mord i Färgelanda kommun i Dalsland i fredags, rapporterar P4 Väst.


Sedan tidigare sitter två andra män anhållna.

Offret, en man i 50-årsåldern, hittades livlös med bland annat knivskador i fredags kväll. Mannen hittades utomhus och polisen uppgav i helgen att brottsplatsen är en altan nära där mannen hittades.

— Männen känner varandra men har ingen relation till varandra. Sedan händer det något som gör att 50-åringen blir misshandlad och knivhuggen till döds, sade Thomas Fuxborg, presstalesperson vid polisen, i lördags.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Norrköping rapporterar om trafikolycka

Radio: Man hotar spränga sig på iranskt konsulat

En man hotar att spränga sig själv i luften vid Irans konsulat i Paris, rapporterar fransk radio.

Kina tvingar Apple att ta bort mobil-appar

Den amerikanska Iphone-tillverkaren Apple har plockat bort flera av de allra populäraste apparna ur bolagets app-butik i Kina, rapporterar tidningen The Wall Street Journal.

Ödesstund för Ukrainapaketet – och talmannen

Världen håller andan när USA:s kongress står i begrepp att rösta om stöd till Ukraina och Israel – hjälp som är avgörande för de pågående krigen. Även talman Mike Johnson är på helspänn. Hjälppaketen gör att han riskerar att avsättas av högerflanken i sitt eget parti.

Nytt vulkanutbrott i Indonesien

Vulkanen Raung i Indonesiens norra övärld spyr återigen aska mot skyn. På fredagen har en 400 meter hög rökpelare uppmätts av landets myndigheter.

Stormen kring Kinberg Batra - detta har hänt

Kompisrekryteringar och rymdfakturor. Förra året tillträdde den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra som landshövding i Stockholm. Nu stormar det rejält kring henne.