Olof K Gustafsson budade på sajten Dumpen.se.
Olof K Gustafsson budade på sajten Dumpen.se. - Foto: Vilhelm Stokstad/TT och Skärmavbild/Youtube/anisdondemina

Olof K Gustafssons krav – om han hade vunnit Dumpen.se

Olof K Gustafsson gav sig in i budgivningen om pedofiljägarsajten Dumpen.se hos Kronofogden. För Nyheter24 berättar han vad han hade gjort om auktionen inte hade avbrutits och han hade vunnit domännamnet.


Under förra veckan stod det klart att Dumpen.se – en sajt där påstådda pedofiler konfronteras och hängs ut – låg ute till försäljning via Kronofogden eftersom dess ansvariga utgivare Sara Nilsson hade obetalda skulder om 168 000 kronor.

Kort därpå hade dock flera personer, som sympatiserar med sajtens tillvägagångssätt och syfte, skänkt tillräckligt mycket pengar för att Nilsson skulle kunna betala tillbaka merparten av skulderna.

"Dumpen är alltså räddad", skrev Nilsson i ett Facebook-inlägg där hon tackade för bidragen.

Olof K Gustafsson budade på Dumpen.se

Men det dröjde flera dagar innan auktionen hos Kronofogden avbröts och innan dess hann Olof K Gustafsson, svensken som numera är vd för knarkbaronen Pablo Escobars bolag, lägga flera bud. 

"Jag budar för att behålla http://Dumpen.se, alla jävla pedofiler borde hängas och dö", skrev han i ett inlägg på Twitter.

Här kan du läsa Sara Nilssons ord till Olof K Gustafsson.

Olof K Gustafsson: "Gav henne ett villkor"

På måndagseftermiddagen har auktionen hos Kronofogden avbrutits. Men vad hade Olof K Gustafsson gjort med Dumpen.se om han hade vunnit budgivningen om domännamnet?

– Nu har jag, precis i dag, lyckats få kontakt med Sara Nilsson. Så förmodligen skulle jag lämna tillbaka hemsidan till dem. Men jag gav henne ett villkor och det är att de ska undersöka en viss person som jag inte vill nämna vid namn och andra lite större personer, inte bara de här pedofilerna som lurkar i orterna.

– Det finns ett väldigt stort problem i Sverige i dag: att det är många kändisar och influencers som kanske är pedofiler och det är väldigt svårt att hänga ut såna i och med att det kanske finns rättsliga konsekvenser. Nu har de hängt ut massa gamla gubbar, men det finns andra kändisar som man kanske borde fokusera på och det är det som jag vill göra.

Läs allt om Olof K Gustafsson och hur han blev vd för Pablo Escobars bolag här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!