Stockholm

David Batra om SVT-succén Hårt väder: "Värst var..."

David Batra gör succéprogrammet "Hårt väder" i SVT.
David Batra gör succéprogrammet "Hårt väder" i SVT. Foto: Dan Nordgren/SVT och Stina Stjernkvist/TT

Programmet "Hårt väder" med David Batra gör succé på SVT. Nu avslöjar komikern vad det värsta var med de stundom tuffa resorna.


Läs mer

I fem stundom dramatiska, stundom lättsamma avsnitt får tittarna följa komikern David Batra när han, i SVT-programmet "Hårt väder", besöker olika platser runtom i världen för att uppleva allt från monsunregn och åska till tornados och 58 minusgrader. 

— Ibland var det livsfarligt, som när vi följde med några stormjägare i USA. Eller när det blev lite panikartat i nästan 50 graders värme. Men samtidigt känns det som att jag har fått genomleva flera livstider av erfarenheter på de här åren som vi har spelat in, har Batra tidigare sagt till TT.

Här kan du läsa mer om David Batras program "Hårt väder" på SVT.

David Batra om Hårt väder: "Alla var roliga och värsta"

I David Batras sociala medier lovordas serien av tittarna, som också ställer lite nyfikna frågor – bland annat vilket avsnitt som var värst att spela in.

"Alla var roliga o värsta fast på olika sätt. Roligast var att träffa alla fantastiska människor, värst var allt krångel och flyttande av resor pga pandemi, naturkatastrofer etc", skriver Batra som svar i en kommentar på Instagram.

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.