Josefine Johansson och Johar Bendjelloul tävlar i På spåret 2022/2023.
Josefine Johansson och Johar Bendjelloul tävlar i På spåret 2022/2023. - Foto: Stina Stjärnqvist & Stefan Jerrevång/TT

Allt om Josefin Johansson: Killen, håret och vad som är störigt med Johar Bendjelloul

På spåret-vinnare, komiker och programledare. Josefin Johansson har många strängar på sin lyra. Här är allt du vill om den färgstarka komikern med det rosa håret.


Josefin Johansson är en mångsysslare som inledde karriären på Sveriges Radio i P3. Sedan dess kan hon titulera sig komiker, poddare, skådespelare, programledare och även "På spåret"-vinnare

2018 tog hon nämligen hem det omåttligt populära frågesportprogrammet ihop med Johar Bendjelloul. 

Här kan du läsa allt om Allt om Johar Bendjelloul: Frun, barnen och varför han slutade dricka efter brodern Maliks självmord.

Efter tre års frånvaro är de tillbaka i buren. Därför har Nyheter24 samlat det som googlas mest om 40-åringen.

Josefin Johanssons partner – har hon flickvän eller pojkvän?

2019 blev Josefine Johansson singel efter att ”alltid ha varit i relationer”, enligt egen utsago. Singellivet blev till showen ”Den stora kärleken eller vem drog ur proppen Josefine", som hon reste land och rike runt med hösten 2021 och våren 2022. 

I dag är Josefin Johansson i en relation med en kille som heter Oscar. 

I Allas berättar hon om kort om sina tidigare relationer. 

– Äh, det är inte så mycket att berätta. Längsta förhållandet var nog i fyra år. Jag tror att jag är en sådan som inte riktigt vet vad jag vill. 

Har Josefin Johansson barn?

Josefin Johansson har inte barn.

Josefin Johanssons familj

Den 40-åriga mångsysslarens familj består av mamma, pappa och två äldre bröder. 

Var kommer Josefin Johansson ifrån? Var är hon uppvuxen?

Josefin Johansson växte upp i den halländska byn Stubbabo, och hade tre kilometer till närmsta granne.

– Faktum är att det var en fin uppväxt som jag är väldigt tacksam över. Jag hade naturen direkt utanför dörren och utrymme nog att kunna känna mig fri. Eftersom kompisarna bodde för långt bort fick jag fantisera ihop egna vänner. Det var nog där jag började utveckla min kreativitet, har hon tidigare sagt i en intervju med Café.

Josefin Johansson om sin hårfärg

Josefin Johanssons hår är långt ifrån tråkigt och alltid färgat – oftast med rosa. 

– Jag är nog lite rödblond i grunden. I mellanstadiet började det med hennafärg. Mamma hjälpte mig. Jag fixar fortfarande håret själv. Bättrar på, färg-bombar, sprayar om man behöver dölja en utväxt. Jag blir deppig om jag inte har färger omkring mig. Särskilt i håret, säger hon till Allas.

Josefine Johansson om när hon blir irriterad på Johar Bendjelloul

Josefine Johansson och Johar Bendjelloul vann på Spåret 2018. 2020 var paret åter i final, men föll på målsnöret mot Parisa Amiri och Gunnar Wetterberg.

Nu är de tillbaka i På Spåret säsongen 2022/2023, och i en tidigare intervju med Café har hon berättat vad som är störigt med sin tävlingspartner. 

– När han får tunnelseende. Jag kan säga: ”Jag tror inte alls att det är Lillehammer”, men han hör inte för han är så fokuserad på att dra i nödbromsen. Samtidigt har hans tunnelseende tagit hem så många poäng till oss. It’s a blessing and a curse, säger hon till Café.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!