Meteorologen Ulrika Elvgren visade upp en bild som ledde till skratt i studion.
Meteorologen Ulrika Elvgren visade upp en bild som ledde till skratt i studion. - Foto: Skärmavbild/Nyhetsmorgon/TV4

TV4-meteorologens fräcka sexpik i sändning: "Ska du peka ut den?"

När meteorologen Ulrika Elvgren visade upp ett väderfenomen i TV4:s Nyhetsmorgon utbröt skratt i direktsändningen. Molnet på bilden som visades var nämligen slående likt någonting annat.


Det var i måndagens sändning av TV4:s Nyhetsmorgon som meteorologen Ulrika Elvgren visade upp en bild föreställande ett så kallat linsmoln som uppenbarat sig på himlen i Turkiet.

Det dröjde dock inte länge innan övriga personer i studion, däribland nyhetsankaret Johan Macéus, reagerade på att molnet uppvisade vissa likheter med... Ja, någonting helt annat.

– Om man inte har glasögonen på sig eller lyssnar på Nyhetsmorgon, kan du sätta dina ord på den här bilden?, frågar Macéus som då möts av skratt.

Väder-Ulrika: "Då vet du exakt var g-punkten sitter"

Med lite fantasi kan man nämligen se vissa likheter mellan molnet och det kvinnliga könsorganet. 

– Det kan se ut som någonting annat kanske om man sätter till sina associationer, som du kanske tänker på Johan, svarar Elvgren i programmet varpå nyhetsankaret skämsamt säger att han inte såg vad det var.

– Då vet du exakt var g-punkten sitter någonstans här då. Ska du peka ut den?, fortsätter Elvsgren, följt av ytterligare skratt i studion.

TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!