Marcus Noterius visar upp sina blodiga skada i sociala medier.
Marcus Noterius visar upp sina blodiga skada i sociala medier. - Foto: Fredrik Sandberg/TT och Skärmavbild/TV4/Nyhetsmorgon

Marcus Noterius blodiga olycka i TV4:s direktsändning: "Vad fasen"

För de som tittar på TV4:s "Nyhetsmorgon" är Marcus Noterius ett välbekant ansikte – inte minst på grund av sina tester i direktsändning. Men nu har olyckan varit framme och på sociala medier visar han nu upp en blodig olycka.


Ända sedan 1990-talet har TV4:s tittare kunnat bänka sig fram "Nyhetsmorgon" för att ta del av intervjuer, inslag och uppdateringar kring aktuella händelser. 

Ett stående, och av tittarna uppskattat, inslag i programmet är "Marcus testar" där kanalens flygande reporter Marcus Noterius gör just det: testar. 

Genom åren har han testat allt från skidskytte för synskadade till jobbet som tornkransförare – med blandad framgång.

TV4:s Marcus Noterius gör sjuka tester i live-tv – här är hans lyxiga lön

TV4:s Marcus Noterius skadad i sändning

Det går nämligen inte alltid som tänkt när Marcus Noterius gör sina tester och så var även fallet när han häromdagen skulle prova på jobbet som frisör vid en salong i Östersund.

Det hela slutade nämligen med en blodig olycka i direktsändning.

"Vad fasen, jag var ju som 'klippt' och skuren för frisöryrket. Skämt åsido. Gick väl sådär.. Det blev lite blod.. Och hårfärg i ansiktet på kunden istället för i håret.. Men det viktigaste är väl ändå att kunderna blev nöjda. Och både Kim och Lisbeth var glada efteråt. Jag kan andas ut.. Mycket tack vare hjälp och stöttning från den fantastiska och proffsiga personalen på salongen. Och som vi skrattat under morgonens sändningar i Nyhetsmorgon", skriver Noterius på Instagram.

Här kväver Marcus Noterius sin spya i direktsändning: "Nej, nej"

Marcus Noterius: "Svårare än man tror"

Och visst blev det "lite blod". I ett senare inlägg delar Marcus Noterius med sig av en bild på skadan.

"Börjar så smått att återhämta mig efter gårdagens smått kaosartade test av frisöryrket i Nyhetsmorgon. Efter min debut som frisör klassas det numera som ett risk-yrke.. Skämt åsido. Det ser så sjukt lätt ut när erfarna frisörer hanterar sax, kan och färger. Men kan säga att det är svårare än man tror..", skriver han i inlägget. 

Läs fler artiklar om TV4 här.

TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!