Steffo Törnquist har varit programledare i "Nyhetsmorgon" sedan år 2000.
Steffo Törnquist har varit programledare i "Nyhetsmorgon" sedan år 2000. - Foto: Stella Pictures och Skärmavbild/TV4/Nyhetsmorgon

Steffo Törnquists dubbelmiss i Nyhetsmorgon: "Vad gör du här?"

Steffo Törnquist gjorde en dubbelmiss, både vad gäller dag och kollega, i TV4:s "Nyhetsmorgon".
"Ja, jäklarns", skriver programledaren i sociala medier.


Ända sedan 1992 har TV4-tittarna kunnat ta del av aktuella händelser, nyhetsinslag, intervjuer, matlagning och allt däremellan i "Nyhetsmorgon".

Sedan år 2000 är Steffo Törnquist programledare i långköraren och vid sin sida har han, när han medverkar i fredagens sändningar, parhästen Sofia Geite

La Steffo Törnquist precis ut en bild där han...?

Steffo Törnquist: "Allt är så grumligt"

Men i veckan dök Steffo Törnquist upp i tv-rutan redan på torsdagen och då tillsammans med Maria Forsblom. På Instagram skriver han skämtsamt om situationen:

”'Sofia, var är mina biskvier, frågade jag två timmar in i sändningen.' 'Va, sa Maria, det är ju jag, inte Sofia. Och vad gör du här förresten, det är ju torsdag'. Ja jäklarns, jag gick hit fel dag och tog fel på soffpartner. Tveksam start på dagen. Allt är så grumligt, men frågan kvarstår: var är mina biskvier???”

Här somnar Steffo Törnquist på TV4-soffan – ber om ursäkt

Sofia Geite: "Virrigt värre"

I kommentarsfältet avlöser de roade kommentarerna, från tittare och kollegor, varandra. Inte heller Sofia Geite, som alltså vanligtvis sänder tillsammans med Steffo Törnquist, var sen med att kommentera det hela.

"Virrigt värre. Tur @mariaforsblom har stenkoll. @ritter_thomas & jag mumsar biskvier imorgon", skriver hon.

Foto: Skärmavbild/Instagram/steffo56

Läs fler artiklar om Nyhetsmorgon här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!