En Ica-butik ändrar sina öppettider, för att personalen ska på fest.
En Ica-butik ändrar sina öppettider, för att personalen ska på fest. - Foto: Naina Helén Jåma/TT/Pexels

Ica-butik varnar för avvikande öppettider – personalen ska på fest: "Bananas"

En Ica-butik meddelande i veckan att de kommer ha avvikande öppettider i helgen, på grund av att personalen ska på julfest.


Ica supermarket i Tygelsjö har hoppat på den populära trenden och kommer bjuda alla sina anställda på en hejdundrande fest och i samband med det ändras butikens öppettider.

Ica-butikens personal blir bjudna på julbord

På Ica-butikens Facebooksida flaggar de för att de lördagen den 16 december kommer stänga redan klockan 18.30. För att alla i personalen ska bli bjudna på ett “välförtjänt julbord”. 

Här är Ica-handlarna som tjänar allra mest – drar in miljoner

Personalen behöver sovmorgon efter festen

Personalen, eller partygänget som butiken kallar dem, kommer vara lite slitna efter lördagens festligheter och kommer därför öppna butiken en timme senare än vanligt på söndagen.

"Avvikande öppettider!!! Benjamin o Casper Goooo Bananas!! Nu på lördag 16/12 stänger vi redan klockan 18:30 med anledning av att personalen ska på välförtjänt julbord och vi vill att alla ska kunna vara med! Så se till att handla lördagsmyset i tid! Dessutom så ger vi partygänget 1 extra timme sovmorgon på söndag. 7/12 kl: 08:00. // Dennis o Diana med personal", skriver butiken på sin Facebook.

Matpriserna fortsatte upp – Ica höjer mest

Ica
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!