Coca-Cola Creations K-Wave Zero Sugar finns i butik från och med vecka 16.
Coca-Cola Creations K-Wave Zero Sugar finns i butik från och med vecka 16. - Foto: Pressbild/Coca-Cola Sverige och Stella Pictures

Här är Coca-Colas nya smak – då kommer den finnas i butik

En ny smak på Coca-Cola landar i svenska butiker från och med vecka 16. Nyfiken på hur Coca-Cola K-Wave Zero Sugar kommer smaka? Då ska du läsa vidare.


Den nya Coca-Cola Creations K-Wave Zero Sugar har skapats i samarbete med några av världens största K-Pop-grupper – Stray Kids, ITZY och NMIXX – och producenten J.Y. Park

Tanken är att den nya smaken ska vara en hyllningtill K-Pop-fansen. 

– Vi är exalterade över att få fira en av världens mest passionerade samling människor, K-Pop- fansen. Det finns en otrolig kreativitet i deras fanbase och det är precis det som Coca-Cola Creations handlar om. Vi vill bidra med upplevelser som för samman det som både K-Pop och Coca-Cola har gemensamt – magi, säger Sofia Pääkkönen, Brand Manager på Coca-Cola i Sverige, i ett pressmeddelande.

Ny version på Coca-Cola – så smakar den

Hur smakar Coca-Cola Creations K-Wave Zero Sugar? 

Men vad kan man egentligen förvänta sig smakmässigt av Coca-Cola Creations K-Wave Zero Sugar? Så här beskriver Nermin Mohamad Ali, som är kommunikationschef på The Coca-Cola Company Sverige, smaken för Nyheter24 i en kommentar: 

"Coca-Cola Creations är en global innovationsplattform som drivs av samarbete och fantasi. Coca-Cola K-Wave Zero Sugar erbjuder den klassiska Coca-Cola-smaken  med en extra explosion av fruktig smak av K-Pop-magi."

Den nya smaken kommer att finnas i butiker från och med vecka 16 och är tillgänglig så länge lagret räcker. 

Läs fler artiklar om Coca-Cola här:

Vad är skillnaden mellan Coca-Cola och Pepsi?

Nyheter24 testar Coca-Colas nya smak så du slipper

Kunderna rasar på Coca-Colas nya smak: "Vidrig"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!