Hedman bluffar om 9,6 miljoner

Magnus Hedman årsredovisade 9,6 miljoner för "råvaror och förnödenheter" år 2007.


I samband med skilsmässotvisten mellan Magnus Hedman och Magdalena Graaf har mycket märkliga summor dykt upp i årsredovisningarna för Hedmans bolag MHM-Hedman Management AB.

Under redovisningsåret 2007 ska hela 9,6 miljoner kronor ur företaget ha använts till "råvaror och förnödenheter" – det vill säga matvaror och dylikt som behövs för att överleva.

– Vi har satt luppen på just det beloppet, och vi kommer borra i det så mycket det går. Om man tjänar tio miljoner på ett år så känns det ju egendomligt om alltihop försvinner samma år. Då måste man vara en sällsynt dålig affärsmän, säger Magdalena Graafs advokat Per E Samuelson till Nyheter24.

Ett utdrag från Skatteverket med 2008-års sluttaxering visar att Hedman bara löneskattade 16 760 kronor. Det innebär att den tidigare fotbollsstjärnan ungefär tog ut omkring 5000 kronor i lön varje månad från sitt bolag – innan skatt.

Frågan är hur Hedman egentligen får ihop det? 5000 kronor till att betala av räkningar för det hus han bor i i Sigtuna, till att handla mat och till att försörja sina barn?

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!