Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Familjens sista farväl av Therese

- 03/07/2009, 07:56 -

I går hölls begravningen för Therese Johansson Rojo.

I går tog vänner och familj ett sista farväl av Therese Johansson Rojo, den då 15-åriga flicka som föll offer för det svartsjukedrama som ägde rum i Stureby, söder om Stockholm.

Under begravningen höll kyrkoherde Arne Nilsen ett tal om Therese.

– Therese var en glad tjej. Hon fungerade som en medlare, som inte ville att någon skulle stå utanför. Hon kunde gå emellan kompisgäng som inte kom överens. Det var en gåva hon hade, sade han till de sörjande anhöriga. Man kan inte förstå att hon som var så levande inte längre finns. Det är så fruktansvärt att tanken svindlar, fortsatte han enligt Expressen.

Begravningen hölls i Det heliga korsets kapell på Skogskyrkogården i Stureby. Den vita kistan översållades med liljor och ljusa rosor, och några i taget gick skolkamrater, familj och bästa vänner fram för att lägga på fler blommor.

En pojke och en flicka, båda 16 år gamla hålls misstänkta för mord och anstiftan till mord, och många frågor kring fallet är fortfarande obesvarade.

Skrivet av: