Tisdag 3 Aug
Stockholm

Grannar rasar mot sexklubb i villaidyll

Invånarna i Åsbro är inte så förtjusta i den nystartade verksamheten.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Norskan Kristin Lyngved köpte herrgården Västra Å för att starta ett vandrarhem och en restaurang i lokalen.

Men det var bara en del av sanningen. Förutom att driva serveringen förberedde norskan för en dold verksamhet. I lokalen byggdes en bur, skolsal, biktstol och flera rum med stupstockar och upphissbara kors, och utanför avskärmades ett skogsområde för organisationen.

Lyngved startade nämligen BDSM-sexklubben The Mansion på herrgården, och nu rasar grannarna över den nystartade verksamheten.

–Jag vill ha bort dem. Det är olämpligt att ha sex i skogen i ett barntätt område, säger en småbarnsförälder till Nerikes Allehanda.

Men Lyngved hyser ingen sympati för grannarnas raseri.

– Om jag har en granne som tycker det är kul att knulla sin hustru upphängd i taklampan så har ingen annan med det att göra. Vad spelar det för roll om vi har en BDSM-klubb eller bowlinghall, frågar hon.

Flera polispatruller har undersökt området för att kontrollera om det försiggår något olagligt på klubben, men än så länge har de inga synpunkter på norskans initiativ.

– Om det förekommer illegal verksamhet som prostitution så bryr vi oss, men det har vi ingen anledning att tro, säger Irene Rosell, närpolischef i Hallsberg.

Skrivet av:

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela