Nazisten: "Därför dumpades Mikael"

Gärningsmannen träffar sonens pappa öga mot öga.


En av gärningsmännen väljer nu att träda fram och berätta om dumpningen av Mikael Andersson. I onsdagens Efterlyst i TV3 berättar nazisten om hur 19-årige Andersson blev misshandlad och dränkt till döds på en fest i somras.

Hans kropp dumpades senare i en gödselbrunn på en svinfarm utanför Skara. I programmet går mördaren in på varför Mikael Andersson mördades och varför kroppen dumpades.

Men nazisten kommer inte att få stå obesvarad. Mikael Anderssons pappa finns i studion för att berätta om vreden och vanmakten efter den förnedrande behandlingen av hans sons kvarlevor.

Göta hovrätt dömde i oktober nazisten till sju års fängelse efter mordet, samt fastställde domarna mot två personer som i Lidköpings tingsrätt dömdes för skyddande av brottsling.

Efterlyst sänds på onsdag klockan 21:00 i TV3.

Skrivet av:

Senaste nytt

Detonation på Lidingö – en skadad

Tre knivskadade i Skellefteå

Tre män i 20-årsåldern har förts till sjukhus efter att ha blivit skurna, förmodligen med en kniv, i Skellefteå. Polisen har gripit en misstänkt, en man i samma ålder som de skadade.

Gäng försöker ta kontroll över flygplats i Haiti

Tungt beväpnade gäng öppnade på måndagen eld mot polis och soldater i ett försök att ta kontroll över Haitis största flygplats, Toussaint Louvertures, som stängdes till följd av händelserna.

Blandat på Asiens börser

Utvecklingen på de ledande börserna i Asien var blandad i förmiddagshandeln på tisdagen.

Miljardstämning mot Elon Musk

Flera tidigare ex-toppchefer på Twitter stämmer Elon Musk för uteblivna ersättningar och avgångsvederlag på 128 miljoner dollar, motsvarande 1,3 miljarder kronor. Det rapporterar CNBC.

Tillväxtmål på fem procent för Kina

1 timme sedan
Kina siktar på en tillväxt på omkring fem procent för 2024, meddelar regimen vid årets nationella folkkongress som inleddes på tisdagen.