Den unga kvinnan ringde på en lägenhet i centrala Halmstad - och fick snuskiga erbjudanden i telefonluren.
Den unga kvinnan ringde på en lägenhet i centrala Halmstad - och fick snuskiga erbjudanden i telefonluren. - Foto: Janerik Henriksson/SCANPIX

Ringde på lägenhet - fick snusk i örat

En ung kvinna fick ett lägenhetserbjudande som tycktes för bra för att vara sant. Och mycket riktigt: Hon fick nöja sig med snuskiga förslag.


HALMSTAD. En ung kvinna på jakt efter en lägenhet fick ett oslagbart erbjudande efter att ha annonserat på nätet.

– Det ringde en kille som berättade att han hade en stor tvåa med bastu och bubbelpool för 1 900 kronor i hyra.

Men snart toppades erbjudandet av snuskiga förslag, skriver Hallands-Posten.

– Han frågade om jag har snygg kropp och om jag kunde skicka bilder på mig. Sedan började han fråga om han fick runka i telefonen och massa sådana äckligheter.

Kvinnan försökte därpå gillra en fälla för mannen. Hon kontaktade först polisen, men fick svaret att de inte kunde göra någonting eftersom mannen ringt från dolt nummer.

– Jag ringde fem minuter innan visningen och sa att min mamma följer med. Då fick jag absolut inte komma och han kunde inte hyra ut lägenheten längre, säger kvinnan till HP.

Lägenheten visade sig sen ha en helt annan ägare än snuskhummern i fråga. Och nu vill den utsatta kvinnan varna andra unga tjejer.

– Man ska absolut inte gå och titta på lägenhet ensam och kan de inte ens säga sitt efternamn så ska man inte gå dit. Det kan ju hända vad som helst, säger hon till HP.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Teknikbolagen sänkte Wall Street

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

2 timmar sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.