- Foto: Dan Hansson / SvD / SCANPIX

Linda Skugge är Månadens entreprenör

Linda Skugge brinner för entreprenörskap och vill peppa unga att våga prova. Därför blir hon Månadens entreprenör i april.


Det är nyhetssajten Newzglobe som utsett författaren och företagaren Linda Skugge till Månadens entreprenör. Och det är Skugges insatser för unga idésprutor som juryn framför allt valt att belöna med utmärkelsen:

"Linda Skugge är den färgstarka personligheten som lyckas med konststycket att både förarga och peppa. Balansakten mellan det intellektuella och kommersiella är en av hennes hemligheter i det lyckade entreprenörskapet. Nu vill hon uppmuntra unga att hitta entreprenörsandan och våga prova friheten med att vara sin egen."

Jag blir jätteglad. Så fort det är någon som ringer så vill de at jag ska dela ut något pris eller någon utmärkelse. Det är sällan jag själv som utnämns så självklart känns det här väldigt roligt. Särskilt eftersom det handlar om entreprenörskap. Jag har aldrig varit anställd och brinner verkligen för att vara min egen, säger Linda Skugge om att bli Månadens entreprenör.

Linda Skugge har grundat och äger förlaget Vulkan samt kommunikationsbyrån Skugge & Co.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!