Svensk filmsajt utmanar Voddler

Film2homes nya gratistjänst ska ta upp konkurrensen med Voddler.


Inom kort börjar sajten Film2home ta in betatestare till den nya tjänsten Film2home Free, företagets gratisutmanare till videoströmningstjänsten Voddler.

Tjänsten lanseras som ett komplement till företagets redan existerande betaltjänster.

Till en början kommer utbudet bestå av äldre titlar från lokala filmbolag, men kommer att utökas över tid.

– Sortimentet i Film2home Free skiljer sig från Film2home Premium genom att Free inte inkluderar nyheter. Alla filmer på Film2home kommer inte att visas reklamfinansierat, en stor andel titlar kommer fortfarande enbart vara tillängliga för uthyrning eller nedladdning mot betalning, säger Josefine Persson, affärsområdesansvarig på Film2home, till PC för Alla.

Tjänsten, som är reklamfinansierad, planeras släppas i höst.

/
/
Senaste nytt

Norska LO vill att oljefonden pressar Tesla

Karlstad: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Personbil i diket längs Lv 734 strax söder om Deje.", skriver polisen på sin hemsida.

Omvänd vinstvarning från Danske Bank

Storbanken Danske Bank gör en omvänd vinstvarning och bedömer att helårsvinsten ska hamna i spannet 20,5–21,5 miljarder danska kronor. Detta jämfört med den guidning som gjordes i samband med tredje kvartalsrapporten då bedömningen var en vinst på 19,5–20,5 miljarder danska kronor.

Dömd för kontraktsmord i Skogås överklagar

Den 16-årige pojke som dömdes för att ha utfört ett kontraktsmord på en jämnårig pojke i Skogås söder om Stockholm överklagar till hovrätten. Pojken yrkar på att i första hand frikännas helt och hållet, i andra hand att få ett lägre straff.

Ica-butiken öppnar sent – så personalen kan sova ut efter julfesten

December betyder julfest. Och för att personalen på Ica Lindbacken ska kunna njuta ordentligt har öppettiderna ändrats i butiken.

Israel anklagas för granater mot journalister

Journalisterna filmade gränsområdet mellan Libanon och Israel när de plötsligt besköts. En reporter dödades och sex skadades. Utredningar pekar på att Israel avfyrade granaterna. En israelisk granskning har inletts.