- Foto: Bertil Ericson / SCANPIX

Man sköts i ryggen i Malmö

En man sköts i ryggen när han stod och väntade på en busshållsplats.


MALMÖ. Polis larmades klockan 20 på tisdagskvällen om skottlossningen. När polis anlände till Eriksfältsgatan fann de den skottskadade mannen. Han fördes till sjukhus.

– Vi har fått in en man i 25-30-årsåldern som är skjuten i ryggen. Vi bedömer skadorna som mycket allvarliga, säger Staffan Magnusson, sektionschef på sjukhuset i Malmö, till Sydsvenskan.

Polisen har nu spärrat av ett större området kring brottsplatsen. Ett id-kort har hittats på platsen som tros tillhöra den skjutna mannen, som inte är känd i kriminella kretsar, uppger Sydsvenskan.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny skyddsjakt på skånsk varg

Skildring av sorg över dödat barn vinner pris

Mohammed Salem hade precis välkomnat sitt eget barn till jorden när han såg en gråtande kvinna begrava sitt ansikte i en liten lakaninsvept kropp.

Italien tillåter aktivister på abortkliniker

Ett regeringsförslag som gör det möjligt för abortmotståndare att komma in på abortkliniker har röstats igenom i det italienska parlamentet. "Ett steg bakåt", enligt oppositionen.

Centralbanken: Något ljusare för tysk ekonomi

Den tyska centralbanken Bundesbank skriver i sin månadsrapport att den tyska ekonomin – Europas största – troligtvis växte lite under årets första månader, bland annat tack vare ökad export.

Expert: Münchhausen by proxy är barnmisshandel

Föräldrar som svälter, medicinerar eller gör sina barn sjuka på annat sätt – medvetet. Flera fall av så kallad Münchhausen by proxy har uppmärksammats på senare tid. Det kan vara svårt att upptäcka, säger experten Björn Lundin.

Norrköping: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Påkörd person i Norrköping", skriver polisen på sin hemsida.