Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Black Week börjar om

 
Dagar
 
Timmar
 
Minuter
 
Sekunder

Nu åtalas 36-åringen för två mord

Aris Wartanian mördades i februari i år.
1 av 1

Aris Wartanian mördades i februari i år.

Privat

Nyheter | 20/10/2010 09:33

Misstänkte yrkesmördaren inför rätta för två mord och ett stort antal andra brott.

STOCKHOLM. Den 36-årige man som misstänks för mordet på  31-årige Ararad "Aris" Wartanian i Rotebro i februari i år, samt mordet på en 35-årig man som dödades i Skärholmen i Stockholm den 4 april förra året, åtalas på onsdagen.

36-åringen, som pekats ut som yrkesmördare, åtalas också för mordförsök på en 50-årig man som sköts med fyra skott i Askersund i december 2008, grov misshandel, grovt olaga hot, vapenbrott samt anstiftan till grov misshandel och stämpling till grov misshandel.

- Vi tror oss ha en ganska klar bild av ett eventuellt motiv, men det är för tidigt att uttala sig om i nuläget, sa Eiler Augustsson, kriminalinspektör vid länskriminalen i Stockholm, till Metro i börjas på mars i år.

Enligt Expressen har Norrortspolisen samarbetat med Länskriminallpolisen i förundersökningsarbetet, som tagit tid och varit mycket omfattande, för att nå fram till åtalet.